Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigortacılık haftası kutlu olsun

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2017 03:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 03:25

Sigorta bilincinin tabana yayılması ve geleceğin bugünden yapılandırılması için her yıl mayıs ayının son haftası kutlanan ‘Sigorta Haftası’ bugün başladı.

Sigorta alanında faaliyette bulunan kurum ve kuruluşlar tarafından her yıl mayıs ayının son haftası, sigorta bilincinin tabana yayılması ve geleceğin bugünden yapılandırılması için “Sigorta Haftası” kapsamında kutlamalar, etkinlikler yapılıyor. Bugün başlayan Sigorta Haftası 4 Haziran’a kadar devam edecek. Bu özel hafta ile tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi, sigorta hakkında bilinçlendirilmesi, sektöre ve sektörün geleceğine güven duyması hedefleniyor.

BU YILIN TEMASI ‘İNOVASYON’

SEGEM’in geleneksel hale getirdiği ‘Ulusal Sigorta Sempozyumu’ bu haftanın önemini anlatan etkinliklerden biri. Bu yıl 6’ncısı gerçekleşen Ulusal Sigorta Sempozyumu’nun ana konusu “Sigorta Sektöründe İnovasyon.” Sempozyumda sigorta sektöründe inovasyonun önemi kamu, sigorta şirketleri, aracı ve yardımcı hizmetler perspektifiyle değerlendiriliyor olacak.

Sigorta ailesinin bir ferdi olarak herkesin Sigorta Haftası’nı kutluyor, bu özel haftanın hem sektörümüz hem de sigortalılar açısından faydalı geçmesini umut ediyoruz.

TÜSAF seçimlerinde Murat Büyükçelebi yeniden TÜSAF Başkanı seçildi

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Genel Kurulunda Murat Büyükçelebi yeniden Başkan seçildi.

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF), yeni başkanını seçti. Murat Büyükçelebi, yeniden TÜSAF Başkanı oldu.

Oyların çoğunluğunu alan Büyükçelebi, bir dönem daha TÜSAF Başkanı olarak görev yapacak.

Seçimlerde SAİK Başkanı Hüseyin Kasap’ın desteklediği adaylardan İSAD Başkanı Turusan Bağcı’nın ise çeşitli önergeler vererek Genel Kurulu iptal ettirip, erteletmeye çalıştığı ifade ediliyor. Bağcı’nın bu girişimi Türkiye’nin dört bir yanından gelen TÜSAF delegelerinin yoğun tepkisine neden olmuş. Konuşmaları salonda yuh sesleriyle bölünen Bağcı, adaylığını açıklayamadan salonu terk etmiş.

Bursahaber Medya ailesi olarak Murat Büyükçelebi’ye görevinde yeniden başarılar dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.