Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigortacılar Karadeniz’de buluşuyor

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2018 00:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 00:35

Geçtiğimiz şubat ayında yapılan 12.Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi Erzurum Palandöken’den sonra acenteler ilkini TÜSİD’in düzenlediği 13.Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi ile 06-13 mayıs 2018 tarihinde Trabzon’da buluşuyor.
Trabzon’da düzenlenecek olan 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’nde sektör
13 paydaşı ile bir araya gelecek.
13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi sigorta sektörünün önde gelen yetkililerini ve acenteleri bir araya getirecek. Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım beklenilen Zirve boyunca sigorta sektörü, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.
Zirve kapsamında sigorta sektörü yetkilileri sektörün 13 paydaşı ile bir araya gelecek. Buna göre zirveye katılacak sektör yetkilileri arasında;
Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç,
Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı,
Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Hüseyin Kasap,
HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu,
QUICK Sigorta CEO’suLevent Uluçeçen,
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Sigorta Tahkim Komisyonu Müdürü İbrahim Taşbaşı,
Sigorta Bilgi Merkezi (SBM) Genel Müdürü Murat Hakseven,
Güvence Hesabı Müdürü Abdülkadir Küçük,
TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez,
Yüksek Riskli Sigortalar Havuzu Müdürü Hilmi Karamercan, 
Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi ve bu Zirve Organizasyonun proğramını hazırlayan meslektaşımız, TUSİD - Tüm Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Sertel yer alıyor.
İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK
Zirvede düzenlenecek panel iki bölümden oluşacak. Hakkari dahil Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılımın beklendiği panelde sektör paydaşlarının yetkilileri konuşmalarının ilk beş dakikasında kendilerini tanıtacak bir sunum yapabilecek. Soru cevap kısmında ise bütün kurumlara sorular yöneltilecek ve katılımcıların bütün sorularına cevap verilecek.
6-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Zirve’de düzenlenecek panelin tarihi ise 12 Mayıs. Zirve kapsamında ayrıca katılımcılar Batum, Uzungöl veYaylalar’ı da ziyaret etme fırsatı bulacak.
Organizasyonun mimarı TUSİD - (Tüm Sigorta Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu A. Başkan İbrahim Sertel bey ile yaptığımız görüşmede Türkiye’deki tüm acente arkadaşları Zirveye katılmak üzere Karadeniz’e beklediklerini ve katılımcı sayısının artması ile sektör adına zirve sonucunda güzel kazanımlar sağlanacağını ifade etti.
SİGORTACILIK GENEL MÜDÜRÜ MURAT KAYACI OLDU
Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, görevinden ayrıldı. Çakırsoy’un yerine genel müdürlük koltuğuna Sigortacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Kayacı atandı.Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’nde genel müdürlük koltuğu değişti. Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy görevinden ayrıldı. Çakırsoy’un yerine DASK Yönetim Kurulu Başkanı ve Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Kayacı atandı.22 yıldır Hazine’de Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Kayacı, aynı yıl açılan sınav sonrasında Hazine Müsteşarlığı’nda Hazine Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başladı.
Hazine Müsteşarlığı’ndaki 22 yıllık çalışma süresi içinde Michigan State University’de ekonomi alanında yüksek lisans eğitimi gören Kayacı,  ayrıca merkezi Paris’te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Kurumsal ve Finansal İşler Direktörlüğü’nde danışman olarak da görevlendirildi.Murat Kayacı 2014-2018 yılları arasında ise Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı ve Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Murat Kayacı son olarak da DASK yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmişti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.