Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevinelim mi?

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2017 00:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 00:14

Ne yani şimdi Kasımpaşa deplasmanında 1 puanı 90+4’te kurtardık diye sevinelim mi?

Şu maçın bitiminde Bursaspor hanesine bir 3 puan yazın ve puan cetvelini de önünüze bir koyun bakalım.. Ne görüyorsunuz?

Gelecek hafta da kendi sahamızda Göztepe ile karşılaşacağız ve müthiş taraftar desteği ile buradan da alacağınız 3 puanla hangi hesapların içine gireriz onu da bir düşünün.

Kasımpaşa karşısında bu takım bize önce eşeği kaybettirdi sonra da bulup ‘hadi sevinin’ dedi.

Yok canım..

O ilk 45 dakika Bursaspor’a hiç yatıştı mı Allah aşkına..

Kimse ne yaptığını bilmiyor. Üst üste bırakın 3 pası, iki pas yapamıyoruz. Bekler hücuma destek veremediği gibi asli görevlerini, savunmayı da boşvermişler.

Orta sahada Batalla’nın başına bir asker diken her takım yeşil beyazlı ekibe sıkıntı yaratır. Çünkü Agu ile Badu bir türlü futbolun ileriye doğru oynandığının farkında değil. Ayaklarına gelen er topta stoperleri, hatta kaleci Harun’u aradılar.

Kembo her topu ezdi, pas atamadı, şut atamadı.

57. dakikada Trezeguet kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Aynı oyuncu 3-4 dakika önce bu faulün daha sertini Kembo’ya yaptı ama hakem bu pozisyonda sarı kartla geçiştidi.

Bu dakikadan sonra uzatmalarla beraber rakip 37-38 dakika 10 kişi oynadı ve bizim 87.dakikaya kadar kaleyi bulan şutumuz yok. Bu dakikada Aziz ile kaleyi bulan bir şut attık. Gol biraz erken gelse rakip panik içerisine girecek ve galibiyetin gelmesi içten bile değil ama yeşil beyazlı ekipte kaleyi düşünen yok, Kembo düşünüyor ama o da kaçırma gününde. Kaleyi tutturamıyor.

89.dakikada Kembo nihayet orta yapması gerektiğini hatırladı ve bunun sonucunda da Ertuğrul ile golü bulduk. Bu gol rakibi paniğe soktu ve uzatma dakikalarında bu kez Aziz ile bir gol daha bulduk ve maç 2-2 berabere sona erdi.

Evet hadi şimdi bu 1 puana sevinelim!

Şu bir gerçek ki, Orta sahada Agu-Badu ikilisi aynı olmuyor. Bu ikisini aynı anda oynatıp Batalla’nın işini zorlaştırıyoruz. Bu ikiliden birin yerine sahada kesinlikle Jorquera-Furkan ikilisinden birisi yer almalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.