Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEVİNÇ ÇELEBİ İLE VATANDAŞ HATTI

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2019 15:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2019 15:14

Yıldırım’dan Avrupa’ya

Yıldırım Erikli Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu’nun Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı “Erasmus KA+229 Stratejik Okul Ortaokulları” projesi kabul edildi.

“One Mission, One Vision, One Forus” adlı projede, okullarında eğitim – öğretim gören özel gereksinimli öğrencilerin daha kaliteli bir yaşam düzeyine ulaştırılmasının amaçlandığını belirten Okul Müdürü Avni Korkmaz, projenin geçmesinden duyduğu sevinci dile getirdi.

Proje Koordinatörü, İngilizce Öğretmeni Adile Kaplan, “Bu proje sayesinde farklı ülkelerdeki uygulamaları yerinde tecrübe edip, işbirliği halinde özel gereksinimli öğrencilerimize ve velilerimize daha faydalı olacağız” dedi.

Proje kapsamında Polonya, İtalya, Romanya, Slovakya ve Macaristan ülkelerine hareketliliklerin gerçekleştireceğini belirten Adile Kaplan, proje ekibinde yer alan tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür etti.

Ülkemizi ve ilçemizi yurtdışında temsil etme olanağı bulan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

***

Altyapı Nedeniyle Sitemizi her yağmurda su basıyor!  

Vatandaşların iddiasına göre, Osmangazi İlçesine bağlı Hamitler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Sitesi her yağmurda su altında kalıyor. Vatandaşlar durumu bildirmelerine rağmen hala bir çözüme kavuşamadıklarını belirtiyor…

28 Şubat 2019 tarihli 5054 kayıtlı yağmur suyu basması ile ilgili rahatsızlığımız giderilmemiş olup mağduriyetimiz devam etmektedir. Konu oldukça hassas olup bir an önce yetkili birimlerin konuyu çözüme kavuşturması rica olunur.

Bahçelievler 1. Üsküp Sokak

Hamitler / Osmangazi.

Site sahipleri

***

Bu nasıl bir kabalık!? Can taşıyorlar fıçı değil….

Bursa’da yüzde 62 engeli olan vatandaş elinde kek ve kola ile otobüse binince olanlar oldu…  

21 Eylül (Cumartesi) sabah saat 09:35 de İncirli Caddesinden 24b No’lu belediye otobüsüne bindim. Ancak elimde kek ve kola var diye şoförden daha kapıda azar işittim. Araç Şoförü kartımı bastığım anda kaba bir tavırla “Onları otobüste yemeyeceksin” gibi emir kipiyle söze girdi ve aynı üslup ile konuşmaya devam etti.

KİBARCA UYARMAK VAR İKEN…

Halbuki uyarısını kibar bir şekilde yapabilirdi ve bende söylediklerini yadırgamazdım (kaldı ki zaten otobüste yeme gibi bir niyetim de yoktu). En nihayetinde otobüs babasının malı değil, halkın otobüsü. Bu tavrın üzerin Yeşilyayla durağında indim. Ancak burada da mide bulandıran bir ayrıntı söz konusu oldu: Şoför bey henüz inmeden hareket edip kapıyı kapatmaya kalktı…

CAN TAŞIYORLAR, FIÇI DEĞİL!

Bu nasıl kabalık?  Yüzde 62 engelli bir vatandaşım. Gereğinin yapılması ve de şikayetimi kamuoyuna duyurmak adına köşenize yazdım. Ancak belirtmek isterim ki bu konuda her ne yapılması gerekiyorsa yapacağım ve nerelere gerekiyorsa başvuracağım. Çünkü: Halka hizmet için var olan insanların toplumda nasıl davranacağını bilmesi gerekiyor. En nihayetinde can taşıyorlar, fıçı değil!..

***

B 39 No’lu otobüsün hareket saati kaç!?

Bursa’da Acemler otobüs duraklarında bulunan ‘hareket saatlerinin gösterdiği listelerin’ durumu  içler acısı…

Hemen hemen hergün Acemler’den B39 No’lu otobüse biniyorum. Bu yüzden de otobüs hareket saatlerini biliyorum. Ancak bir çok kez halkın bunu bilmediğinden ve de okuyabilecek bir yer olmadığından bir birlerine ‘Otobüs ne zaman hareket edecek bilyior musunuz’ gibi sorularını sorduğuna şahit oluyorum

Sayın BURULAŞ yetkilileri. Halkın huzuru için, bir an evvel listeleri değiştirmenizi, hatta elektronik gösterge koymanızı önemle rica ediyorum. Bu durumu ne halk hak ediyor, ne de Bursa'ya ve Burulaş'a yakışmıyor...

Hakkı ÇAM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.