Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri devam etmeli

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2015 07:43

Lige kötü bir girişin ardından alınan galibiyetler Bursaspor’a rahat bir nefes aldırdı. Oynanan futbol tatmin etmese de son 5 maçta alınan 4 galibiyet camiaya büyük moral oldu. Yaşanması kuvvetle muhtemel krizler rafa kaldırıldı. Takıma özgüven geldi. Teknik heyet rahatladı, yönetimin eli genişledi..

Bursa’da alınan Antalyaspor yenilgisinin ardından İstanbul’da Kasımpaşa karşısında alınan 3 puanın verdiği moralle geçtiğimiz hafta zor da olsa Medicana Sivas nündeki 3 puan yeşil beyazlı ekibi bir anda t grubun içine atıverdi. Bu 3 puan Bursaspor açısından çok ama çok önemliydi. Ligde diğer takımların geçtiğimiz hafta aldığı sonuçların da ardından Timsah kendisini yukarıya attı.

Şimdi Bursaspor’un önünde zorlu ve bir o kadar da önemli bir Beşiktaş maçı var. İki takım taraftarları arasındaki durumdan bahsetmeye gerek yok. Bu nedenle taraftarlar arasında kazanmanın ne demek olduğu ortada.

Bursaspor açısından baktığımızda da durum öyle aslında. Bursaspor eğer Pazar akşamı sahadan 3 puanla ayrılırsa üst gruba bir başka sağlam tutunacak, bir anlamda ‘benim yerim burası’ diyecek. Beşiktaş geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında özellikle savunmasında büyük hatalar yaptı. Bunun sonucunda da kalesinde tam 3 gol birden gördü. Hatta son dakika penaltısı olmasa puan da alamayacaktı. Bunun üstüne siyah beyazlı ekip bir de hafta içerisinde Avrupa Kupası maçı oynayacak. Bu maçın ardından Bursa’ya gelecek.

Yeşil beyazlı ekipte aslında sezon başından bu yana oynadığı maçlara bakarsak savunmasında büyük açıklar veren bir takım. Beşiktaş’ın hücum gücünü ve başlarındaki hocanın Şenol Güneş olduğunu da dikkate alırsak, savunma güvenliğini her zamankinden daha fazla ön planda tutmalıyız. Gollü geçmeye aday bir maçta her halde savunmasında daha dikkatli olan 3 puana yakın olan taraf olacaktır.

Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam her halde tüm hesaplamaları, planlamaları yapmıştır, yapıyordur. Yeşil beyazlı ekip yaklaşık 10 günlük bir aranın ardından Beşiktaş’ın karşısına çıkacak. Bu süre iyi değerlendirilirse, rakip iyi analiz edilirse, bu maçtan da puanla, puanlarla ayrılabilir Timsah. Bu da camiaya çok büyük bir moral verecek.

Yeşil beyazlı ekipte zorlu mücadele öncesinde cezalı durumda bulunan Jorquera ve Josue bu cezalarını tamamladılar. Sakatlığı bulunan Dany de takımla birlikte çalışmalara başladı ki, Allah’tan başladı. Çünkü: Sivok geçtiğimiz hafta gördüğü sarıkart ile cezalı duruma düştü. Bu nedenle Teknik Direktör Ertuğrul sağlam Beşiktaş maçında Serdar Aziz’in yanında partner olarak Dany’i oynatacaktır mutlaka..

Onun dışında yeşil beyazlı ekipte eksik bulunmuyor. Bu da Bursaspor için avantaj diyebiliriz.

Burada tabi ki en büyük görev yine taraftara düşecek. Bu maçta yeşil beyazlı taraftarların tribünleri mutlaka doldurmaları gerekiyor ve 90 dakika boyunca sadece takımlarını desteklemeleri lazım. Eğer tribün ve saha bağlantısı tam olursa istenilen sonuçta mutlaka gelecektir.

 

 

var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('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'));
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.