Hava Durumu

Şenliklerin en güzel karelerine ödül

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
Fotoğraf yarışmasının ödül töreni Soğanlı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ufuk Çömez, belediye başkan yardımcıları ve yarışmacıların katıldığı törende, ilk olarak yarışmaya katılan fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Başkan Dündar ve davetliler, sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.
Mustafa Dündar, “1326 yılındaki Bursa’nın fethini günümüze taşımak ve o günün sosyal ve kültürel hayatını geleceğe aktarmak için böyle faaliyet düzenliyoruz. Şenliklerimiz, akademisyenlerin katıldığı sempozyumla başlıyor. Uluslararası maraton ve halk koşusunun yanı sıra köy şenliği düzenleniyor. 2 köy arasında geçmişteki düğünleri bugüne aktaran bir faaliyet düzenliyoruz. Şenliklerimiz, rahvan at yarışlarıyla sona eriyor” dedi.

Oluşturulma Tarihi: 4 Ağustos 2017, Cuma 16:49
Güncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2017, Cuma 16:49
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.