Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakho yoksa Umut var!

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2018 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 00:06

Bursaspor, Akhisar’dan muhteşem bir zaferle dönüyor.

Yıllardır Akhisar’a karşı kazanamıyoruz hem de farklı kaybediyorduk. Bu galibiyet hem o farklı yenilgilerin rövanşı oldu hem de 2-0 yenilgiden muhteşem bir geri dönüş yapan Bursaspor’a hayat öpücüğü oldu.

Yeşil beyazlı ekip Akhisar’da aslında maça kötü başlamadı ancak üstün oynadığı bölümlerde rakibin iki şok gol bulması herkeste ‘acaba yine farklı bir yenilgi mi geliyor’ sorusunu akıllara getirdi.

Ancak, Teknik Direktör Samet Aybaba zamanında hamlesini yaparak beklide maçı kurtardı.

Geçtiğimiz hafta kendisine ‘Sakho yok, Stancu yok ne yapacaksınız?” dediğimizde bize Sakho yoksa Umut var diyen Samet Hoca, nedense Umut’u ilk 11’de sahaya sürmemişti. Ancak 2-0 geriye düşünce hemen hamlesini yaptı ve daha ilk yarıda Umut Nayir’i Burak’ın yerine sahaya sürdü. Ne kadar doğru bir hamle olmuş ki, Umut ilk yarının son saniyelerinde takımını maçta tutan golü atıverdi.

Ardından ne mi oldu?

İkinci yarı müthiş bir geri dönüş yaptı Bursaspor.

Hangisini söyleyelim ki.. Umut Nayir’in nefis ikinci golü, Latovlevcici’nin nefis füzesi, genç Ramazan’ın oyuna girdikten bir dakika sonra golünü atması, kaptan Ertuğrul’un skor 3-2 iken topu çizgi üzerinden çıkarması. Tüm bu ayrıntılar Akhisar önünde muhteşem geri dönüşün ayrıntılarından sadece bazılarıydı.

Sonuçta Bursaspor herkesin kazandığı haftada muhteşem bir zafere imza attı. Aylar sonra, günler sonra, geçtiğimiz sezon ki Karabük deplasman zaferinden sonra ilk kez deplasmanda kazandı ve şeytanın bacağını da kırmış oldu.

Haydi Timsah, devamı gelsin.

Şimdi iç sahada üst üste oynanacak Erzurum ve Antalya maçları yeşil beyazlı ekibin alt sıralarda ilişkisini kesme maçları olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.