Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saik Bursa il delege seçimleri

Yazının Giriş Tarihi: 01.07.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 00:02

İki ay önce Btso seçim çalışmaları startını verip yoğun bir çalışma ortamı geçiren sigortacıları yine seçim telaşı sardı.

53. komite Saik Sektör meclisi Başkanı Remzi Çalışkan 5 Temmuz Perşembe günü 09:30 - 16:30 yapılacak olan Sigorta acenteleri Bursa il delegeliği seçimlerine mesleğine sahip çıkma adına tüm Sigorta acentesi meslektaşlarımızı  Btso’da oy kullanmaya beklediklerini,

Bu seçimlerin mesleğimiz adına Bursa acenteleri olarak birlikte hareket etmemiz halinde Bursa’mızı Saik sektör meclisinde ve Saik yönetiminde temsil edebilecek  arkadaşlarımızada görev verileceğini ve bu görev alacak olan arkadaşlarımız ile sektörde yaşadığımız sorunlarımıza daha hızlı bir şekilde çözümler üreteceklerini açıkladı.

seçimlerin huzurlu, demokratik bir ortamda geçmesini ve seçim sonuçlarının sektörümüz adına hayırlı olmasını diledi.

İL DELEGELİĞİ ADAYLIK BAŞVURUSU

(1) Kesinleşen listede yer alan il sigorta acentelerinden il delege adayı olmak isteyenler, Birlik tarafından belirlenen tarih aralığı içerisinde il odasına bir dilekçe ile başvurur. Bu başvuru sırasında; tüzel kişi sigorta acenteleri kendilerini temsil edecek olan gerçek kişi temsilcisinin ismini de adaylık başvurusu esnasında il odasına bildirir.

(2) İl odasında, bu Esaslara uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin gerekli bilgileri içeren liste Birlik tarafından belirlenen tarih itibariyle il odasının ilan yerlerinde asılmak ve il odası internet sitesinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilir.

BTSO DAN YAPILAN DUYURU

Sigorta Acenteleri Il Delegeliği Seçim Tarihi Ve Adaylik Başvuru Sürelerine Ilişkin Duyuru

SAYIN ÜYEMİZ ! 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 06.04.2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usûl ve Esaslar” doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri, Odamız tarafından 05 Temmuz 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Seçim günü oy kullanma süresi saat 09:30’da başlatılacak olup, bu süre saat 16:30’da sona erecektir.

İl delegesi adaylığı için başvurular ise, 28 Haziran 2018 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 02 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir.

Söz konusu Esaslar’a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin gerekli bilgileri içeren liste, 03 – 04 Temmuz 2018 tarihleri arasında Odanın ilan yerlerinde asılmak ve internet sitesinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

05/07/2018 Perşembe günü yapılacak olan Saik Bursa Sigorta Acenteleri Il Delegeliği  seçimlerine Tüm meslektaşlarımızın demokratik hakkı olan oyunu kullanmaya davet eder, sektörümüz adına hayırlı olmasını dilerim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.