Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz aylarında yıpranan saçlara protein bakımı

Yaz aylarında güneş ışınları ve çevresel faktörler nedeniyle yıpranan saçlar, protein bakımı uygulamasıyla birlikte yerini daha sağlıklı ve yıpranmamış saçlara bırakıyor. Saçların daha sağlıklı ve bakımlı gözükmesi için protein...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaz aylarında yıpranan saçlara protein bakımı
Yaz aylarında güneş ışınları ve çevresel faktörler nedeniyle yıpranan saçlar, protein bakımı uygulamasıyla birlikte yerini daha sağlıklı ve yıpranmamış saçlara bırakıyor. Saçların daha sağlıklı ve bakımlı gözükmesi için protein bakımı yaptırmanın önemini vurgulayan saç bakım uzmanları, kullanılan ürünlerin de doğru tercih edilmesi konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
“Yaz aylarında saçlarımız iki kat daha yıpranır”
Konuyla ilgili konuşan saç bakım uzmanı Abdil Kumru, saçların yıpranmasında çevresel faktörlerin büyük bir etkisi olduğunu söyledi. Yaz aylarında saçların iki kat daha fazla yıprandığından bahseden Kumru, “Yaz aylarında saçlarımız iki kat daha fazla etkilenir ve yıpranır. 4 mevsim sağlıklı saçların olmasını istiyorsanız, bakım uygulanması gerekiyor. Bunun için doğru ürünlerin tercih edilmesi lazım. Profesyonel olmayan ürünlerden mutlaka kaçınınız. Biz salonumuzda yıpranmış, kırılmış ve deforme olmuş saçlara protein bakımı uygulayarak saça, protein yüklemesi yapıyoruz. Uyguladığımız protein yüklemesi 24 gün boyunca kalıcılığını koruyor. Bu süreçte saçlara hangi ürün kullanıyorsanız kullanın, uyguladığımız protein saçta kalmaya ve saçı korumaya devam ediyor. Saçlarınızın daha sağlıklı ve güçlü görünmesini istiyorsanız protein bakımı gereklidir” ifadelerini kullandı.
“Protein uygulaması yaz aylarında, güneş ışınlarından saçımızı koruyor”
Uygulanan saç bakım ürünü içerisinde saça zararlı olmayan katkı maddelerinin bulunduğunu aktaran Kumru, “Protein uygulaması yaz aylarında, güneş ışınlarından saçımızı koruyor. Saçımızın daha sağlıklı olmasını ve parlak görünmesini sağlıyor. Ürün içerisinde 150’ye yakın bitkiden oluşan katkı maddeleri var ama bunlar kesinlikle saça zararı olmayan ürünlerdir “ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.