Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz Ayında Daha Enerjik Olmak İçin Bunları Yapın

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, yaz aylarında daha enerjik olmak için uyarılarda bulundu.“Yaz geldi. Eyvah! Tatil kapıda ama çok mu geç kaldım diyorsanız cevabım hayır” diyen Güngen, “Öncelikle hiç...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, yaz aylarında daha enerjik olmak için uyarılarda bulundu.
“Yaz geldi. Eyvah! Tatil kapıda ama çok mu geç kaldım diyorsanız cevabım hayır” diyen Güngen, “Öncelikle hiç bir şey için geç kalmadınız. Yüzünüz ve vücudunuz sadece birkaç saat içinde yaza hazır olacak. Size sadece alışverişe çıkmak kalacak” diye konuştu.
Uzman Estetisyen Neslim Güngen, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Yüzünüz ve vücudunuzda yapılacak birkaç ufak sihirli dokunuşla kendinizi daha iyi, daha enerjik, daha genç ve daha bakımlı hissedeceksiniz. Üstelik ameliyatsız ve acısız.“Kadınlar ne ister?” sorusu uzun yıllardır tartışılan ve bir türlü net cevap bulunamayan bir soru. Ama biz kadınlar ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Güzel olmak, zayıf olmak, ışıl ışıl bir cilde sahip olmak, yıllara meydan okumak, yerçekimine karşı koymak, tüylerimizden kurtulmak, varsa eğer akne, scar ve lekelerimizden kurtulmak, selülitsiz ve çatlaksız bir vücuda sahip olmak. Çok mu şey istiyoruz? Hayır” diye konuştu.
Öncelikle, sağlıklı görünen bir cilt ve güvenli bakışlar için değişime yüzden başlanması gerektiğini anlatan Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Hamilelik öncesi veya sonrası dökülen yada zayıflayan kaşlara kendi kaşlarınızdan farksız, kıl görünümlü kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz. Kıl tekniği adı verilen bu uygulama sadece cansız ve seyrek kaşlar için değil düşük, yorgun ve üzgün ifade veren kaşlar için de harika bir yöntemdir. Kaşlarınız sadece yarım saat gibi kısa bir sürede istediğiniz forma kavuşur.
Dudak kontürü ise dudak çizgisi net olmayan, pigment kaybı ve anatomik şekil bozukluğu olan yada ruj tazelemekle uğraşmak istemeyen kadınlara birebir. Bu metotla 1-2 yıl arasında değişen uzun bir süre dudaklarınızla uğraşmayı unutacaksınız.
Bakışlara ifade katıp, gözlerinizi daha iri gösteren, yorgun gözlere enerji katan, kirpiklerinize dolgun görünüm veren kalıcı eyeliner ve dipliner uygulaması sizi ayrıca göz makyajınıza zaman ayırmaktan kurtaracak. Sabahları taptaze ve bakımlı uyanacaksınız. Bu yöntemle 2 ile 3 yıl arasında bir rahatlığa kavuşacaksınız. Bu uygulamaya bir de far eklemek isterseniz istediğiniz renk geçişleri uygulanarak buğulu bakışlar elde edebilirsiniz. Kalıcı far uygulaması da 6-8 ay gibi bir süre dayanıklılık gösterir” şeklinde konuştu.
SAÇLAR HAYATA DÖNDÜRÜLEBİLİR
Hamilelik ve emzirme sürecinde dökülen ve cansızlaşan saçların artık sorun olmadığını söyleyen Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Saç simülasyonu adı verilen yeni yöntem saç derinize kıl kökü görünümü vererek, hoşlanmadığınız seyrek görünümden kurtulmanızı sağlar. Saç dipleri daha yoğun bir görünüm alır. PRP destekli saç mezoterapisi uygulandığında cansız saç kökleri uyarılarak canlı hale getirilir ve dökülme durdurulur. Bazı uygulamalarda beslenen kıl köklerinin tekrar canlanarak yeni saç oluşumuna yol açtığı da görülebilir. Hamilelikte ya da zaman içinde yüzümüzde oluşan lekeler artık kabusumuz olmaktan çıktı. Merkezimizde uygulanan formülü Neslim Güngen’e ait tek seanslık leke tedavisi kesin sonuç vermektedir. Cilt bilgisayarlı ortamda analiz edildikten sonra lekenin tedaviye sonuç verip vermeyeceği saptanıp ortalama 1 saatlik süreçte istenilen ışıltıya sahip olunur. Merkezimizde ayrıca medikal estetik uzmanımız tarafından uygulanan botox işlemi yapılmaktadır. Bu işlemlerle alın, göz çevresi, (kaz ayakları) kırışıklıklarından kurtulmanın yanı sıra koltuk altı, avuçiçi ve ayak tabanlarındaki terleme de önlenebiliyor. Özellikle yaz aylarının kabusu haline gelen ıslak ter lekeleri artık sizi utandırmaktan çıkıyor ve 6 ay boyunca kalıcı oluyor” dedi.
Dudak çevresi ve dudak içine dolgunluk ve form kazandıracak uygulamanın ise dolgu işlemi ile sağlandığını belirten Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Bu işlemle ayrıca nazobial (yanak olukları) bölgedeki derin çökmeler ve kırışıklıklar dolduruluyor. Göz kapağı düşüklüğü sizi rahatsız ediyorsa ameliyatsız plazma teknolojisi ile 3 seansta bıçak altına yatmadan bu düşüklükten kurtulabilirsiniz. Göz etrafındaki dokuya hasar vermeden yapılan bu uygulama sadece etkilenmesi istenen dokuda sıkılaşma ve yenilenme sağlıyor. Kışın fazla dert etmesek de yaz aylarında biz kadınların en büyük sorunlarından biri istenmeyen tüylerimizdir maalesef. Lazer epilasyon ağrısız ve acısız bir şekilde sizi bu tüylerinizden kurtaracak ve birkaç seansta pürüzsüz bir görünüme kavuşturacak. Merkezimizde kullandığımız ütüleme sistemli diode lazer ile piyasada kullanılan diğer cihazların aksine çok kısa bir zamanda istediğiniz sonucu elde edeceksiniz.
Artık günümüzde genç kızlarda bile görülen çatlak ve selülit sorunu merkemizde yüksek oranda başarı sağladığımız tedaviler arasında yer alıyor" diye konuştu.
’’DÖVME VE ÇİLLERDEN KURTULMAK MÜMKÜN’’
İstenmeyen ya da sıkılınan dövmeler ve çillerin artık bir sorun olmadığını söyleyen Güngen, ’’Son teknoloji Q-switch lazerli silme işlemi kısa bir sürede dövme ve çillerden kurtulma imkanı sağlıyor. Ve biz kadınların sürekli dert ettiğimiz, alıp verdiğimiz, uğruna diyet listeleri ezberlediğimiz kilolarımız yada fazlalıklarımız hayatımızı olumsuz şekilde etkiliyor. Günümüz koşullarının yoğunluğu bizi spor yapmaya vakit ayırmaktan çoğu zaman alıkoyuyor. Plaj mevsimi aldığımız kalorilerin pişmanlığıyla açılıyor. Ama başta da dediğimiz gibi hiç bir şey için geç değil. Hele bölgesel incelme için asla değil! Yaşımız ve kilomuz ne olursa olsun çok kısa bir sürede bölgesel olarak incelebilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Bu konuda en son teknoloji olan soğuk lipoliz yöntemi bugüne kadar süregelmiş yöntem ve tekniklerden daha gelişmiş ve daha etkilidir. Yağ hücrelerini dondurarak onları işlevsiz hale getirir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.