Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mağazalarında artık sadece kendi ürünlerini satmayacak

Arow Mağazacılık, kendi ürünlerinin satıldığı marka mağazacılık konseptinden çıkarak çoklu markaların satışa sunulduğu 'Family Brand' markası oldu. Hedef büyüten Arow, ArowMan ile erkek ayakkabısı, ArowKids ile çocuk ayakkabıları...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mağazalarında artık sadece kendi ürünlerini satmayacak
Arow Mağazacılık, kendi ürünlerinin satıldığı marka mağazacılık konseptinden çıkarak çoklu markaların satışa sunulduğu 'Family Brand' markası oldu. Hedef büyüten Arow, ArowMan ile erkek ayakkabısı, ArowKids ile çocuk ayakkabıları ve ArowSport ile spor ayakkabı koleksiyonları üretmeye başladı. 1 yıl önce Flo Mağazacılık Genel Müdürü Selim Taşkın’ı bünyesine katan şirket, grup markaları dışında Diesel, Lacoste, Adidas, New Balance gibi birçok dünya markasını da satışa sunacak.

Türkiye genelinde 63 mağazası ve 650 bayisi ile yoluna devam eden şirket, 300 mağaza hedefi ile büyümeye devam ederek 2014 yılında 12 yeni mağaza açmayı planlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Arow Mağazacılık üst yöneticisi Selim Taşkın, şirketi kurumsallaştırmak ve mağazacılık alt yapısını yeniden yapılandırmak istediklerini kaydetti. Perakende sektöründeki değişimi okuyamayan firmaların ayakta kalamayacaklarını belirterek, "Son 10 senede sermayenin kaydığı bir kitle var. Tüm sektörlerde çok güzel işler yapmış Anadolu aslanları var. Ama o dönemler enflasyonist ortamlardı, stoğun para getirdiği yıllardı. O zaman verimlilik ihtiyacı yoktu. Şimdi enflasyon düştü, rekabet sert, ölçeğinizi tutturamazsamz yaşayamıyorsunuz, artık ince hesap zamanı. O nedenle devreye profesyonel ihtiyacı giriyor." ifadelerini kullandı.

Ağırlıklı olarak franchise ile büyüyeceklerini söyleyen Taşkın, "Franchise'ı kendi mağazamız gibi görme eğilimindeyiz. Biz önce markamızın duruşunu oturtmak, B kalitesini C fiyatı ile satan bir perakende markası olarak yer almak istiyoruz. Seneye yeni mağaza konseptine geçeceğiz. İlk konsept mağaza Diyarbakır’da olacak. B segmenti duruşu olacak, personelin kıyafeti vs değişecek. Arow denince daha butik, daha niş ama uygun fiyatlı, satış sonrası hizmeti çok iyi, müşteri memnuniyeti konsunda kusursuza yakın hizmet veren bir marka olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.