Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalın Sağlık Anlayışı Yaygınlaşıyor…

‘Yalın sağlık’ anlayışıyla hizmet veren Özel Medicabil Hastanesi, bu anlayışın Türkiye’de daha yaygın bir şekilde uygulanması amacıyla düzenlediği Yalın Sağlık Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimin ardından katılımcılara katılım belgesi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalın Sağlık Anlayışı Yaygınlaşıyor…

Bartın Devlet Hastanesi çalışanlarının katılımı ile 2 gün süren ‘Yalın Sağlık Eğitimi’nin ilk gününde yalın bakış açısı, yalın araçlar, problem çözme yöntemleri ve proje çalışmalarının kazanımları teorik olarak anlatıldı. Eğitimin ikinci gününde ise Gemba yürüyüşleri ile yapılan israf tespitlerinin problem çözüm teknikleri ile sahada uygulamalı çözümleri gösterildi.

“Hayal etmek yalın anlayışın temeli”

Eğitimin son gününde Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Medicabil Yalın Sağlık Enstitüsü ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Yalın Sağlık Enstitüsü Uzmanı Uzm. Dr. Yeliz Karakaya ve Yalın Sağlık Enstitüsü Araştırmacısı Buse Fidan Türkön, Hizmet Satış Yöneticisi Dilara Torlak ile Hizmet Satış Sorumlusu Merve Özdemir’in katıldığı törenle katılım belgelerini aldılar.

Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, hayal etmenin ve tedbirli olmanın yalın anlayışın temeli olduğunu söyledi. Bilgen, “Yalın anlayış sizlere mesleğinizde ilerlemenin, farklılaşmanın, sağlık konusunda bir adım daha iyi hizmet sunma imkanı sağlayacaktır. Düşüncelerinizi yalın uygulamaya yoğunlaştırarak hastalarınıza ve kurumunuza daha önemli katkılar sağlayacaksınız. Temelini sağlam bir şekilde aldığınız yalın anlayış ile gelecekte önemli işlere imza atacağınıza olan inancımız tam” dedi.

Katılımcılardan Medicabil’e teşekkür

‘Yalın Sağlık Eğitimi’nde olmaktan mutluluk duyduklarını belirten katılımcılar da Özel Medicabil Hastanesi’nin yalın hastane konusunda tüm Türkiye’ye örnek olacak bir konumda olduklarını ifade ederek, yakın ilgilerinden dolayı Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür ettiler.

Senede iki kez gerçekleştirilen kontenjanın 5 kişi ile sınırlı olduğu yalın sağlık eğitiminin bir sonraki eğitimi 9 - 11 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.