Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vücut şekillendirmede lazer lipoliz teknolojisi

Türk kadını için bölgesel yağların fazla kilolardan daha büyük bir sıkıntı oluşturduğunu belirten uzmanlar, cerrahi operasyon için mutlaka bir uzman desteği gerektiğine dikkat çekti.Prof. Dr. Mesut Özcan, lzer lipoliz teknolojisi ile yağ...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vücut şekillendirmede lazer lipoliz teknolojisi
Türk kadını için bölgesel yağların fazla kilolardan daha büyük bir sıkıntı oluşturduğunu belirten uzmanlar, cerrahi operasyon için mutlaka bir uzman desteği gerektiğine dikkat çekti.
Prof. Dr. Mesut Özcan, lzer lipoliz teknolojisi ile yağ hücrelerinin parçalanabildiğini ifade ederek, "Lazer lipoliz uygulamasında ana prensip, esas olarak lazer ışığı ile doğrudan yağ hücresinin zarının patlatılmasıdır. Lazer lipoliz yönteminde lazer enerjisi ile yağ hücreleri parçalanarak dağılıyor. Tabi bu sırada alt deriyi de etkileyen lazer enerjisinin kollajen ve elastik liflerin üretimini tetikleyerek doku kalitesini arttırdığı klinik olarak da onaylanmıştır” dedi.
Lazer lipoliz uygulaması yapılacak kişilerin çok dikkatli seçilmesi gerektiğini belirten Özcan, “Birkaç bölgesinde az veya orta seviyede yağ birikimi olan hastalar uygun adaydır. Lazer lipoliz uygulamasında 3-6 ay arasındaki süreçte istenen sonuç alınabilir. Genellikle biz bu süreyi beklememek için lazer lipoliz ile liposuction yöntemini birlikte kullanabiliyoruz. Ancak bu süreçte hastalar hayat tarzlarını değiştirerek yediklerine içtiklerine dikkat etmeli ve içinde mutlaka spor olan bir yaşantı tercih etmelidir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.