Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VM Medical Park, Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu

Avrupa ve Türkiye’de gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi sağlık sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VM Medical Park, Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu

Yeni sezonda yeni başarılar hedefleyen Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi’nden destek geldi. 2017-2018 sezonunda voleybol ve hentbolda birinci ligde mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğunu 2 yıllığına VM Medical Park Bursa Hastanesi üstlendi. Nilüfer Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan katıldı. Bozbey, VM Medical Park Bursa Hastanesi’ne spora katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Böyle bir katkıyı sağladığı için Medical Park Hastanesi çalışanlarına ve doktorlarına teşekkür ederim. Dilerim hastanemize işimiz düşmesin. Sporda zaman zaman olumsuzluklar sakatlanmalar olabiliyor. Bu durumlarda sizlerin desteği ile sporcularımızın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Bu anlamda ben Medical Park Gurubu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan da, “Spora ve sporcuya önem veren bir kurumuz. Sporun her zaman gelişmesini istiyoruz. İmkanlarımız yettiği sürece destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.