Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VM Medical Park Bursa, tanıtımıyla da farkını ortaya koydu

Resmi açılışı 15 Ağustos’ta yapılacak olan VM Medical Park Bursa Hastanesi, özel sağlık sigortası ve anlaşmalı kurum temsilcilerine tanıtıldı. Örneğine az rastlanır tanıtımda davetliler profesyonel tiyatro oyuncularının kısa skeçleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VM Medical Park Bursa, tanıtımıyla da farkını ortaya koydu
Resmi açılışı 15 Ağustos’ta yapılacak olan VM Medical Park Bursa Hastanesi, özel sağlık sigortası ve anlaşmalı kurum temsilcilerine tanıtıldı. Örneğine az rastlanır tanıtımda davetliler profesyonel tiyatro oyuncularının kısa skeçleriyle karşılandı.
Bursa’nın kalbi Fomara Meydanı’nda 50 bin metrekare büyüklüğündeki hastane binasında hizmete girecek olan VM Medical Bursa Hastanesi’nin açılışı için geri sayım başladı. Medical Park Hastaneler Grubu’nun ’VM’ markası ile açacağı ikinci hastane olan VM Medical Park Bursa’nın fark oluşturacak hizmetleri de anlatıldı. Özel sağlık sigortası ve anlaşmalı kurum temsilcilerinin davet edildiği tanıtımda profesyonel tiyatro oyuncuları görev aldı. Sergiledikleri kısa skeçlerle VM Medical Park Bursa’nın hizmetlerini anlatan oyuncular davetlilerden tam not aldı.
Etkinliğin ev sahiplerinden VM Medical Park Koordinatörü Dr. Necip Kozalı, “Adını ‘değer katan hizmet’ anlayışının İngilizce karşılığı olan ‘Value Added Medicine’in baş harflerinden alan ‘VM’ hizmeti, sağlık hizmetleri alanında tüm ezberleri bozacak. Bunu da fark oluşturarak yapacaktır. Yönetim olarak hasta odaklı bir hizmet anlayışı içindeyiz. ‘VM’ markası altında verilen hizmetler de kişiye özel tasarlandı. Kapıdan içeri girdiğiniz an bizim hastamız değil, misafirimiz oluyorsunuz. İlk olarak bunu Kocaeli’de gerçekleştirdik. Şimdi bunu Bursa’da başarmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. İşte bu denli kapsamlı ve farklı bir hizmeti de davetlilerimize ancak fark oluşturacak bir organizasyonla anlatmak istedik” dedi.
Sergilenen skeçlerde misafirlerin karşılanmasından, görevliler tarafından tüm hizmet süreçlerinde eşlik edilmesine kadar çeşitli diyaloglara yer verildi. “Biz misafirlerimiz adına her şeyi düşündük” diyen VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Sedat Demir, “Sanırım skeçlerden en çok aniden sancılanan ve doğum çantası evde kalan hamile kadına verilen hizmetimizin anlatıldığı skeç ilgi çekti. Burada doğum yapan tüm annelerin doğum çantası bile hazır. Bu verdiğimiz ayrıcalıklı hizmetlerden sadece biri. VM Medical Park olarak daha birçok sağlık hizmetinde tek olacağız” dedi.
Demir, “Bir taraftan SGK’lı hastaya üst düzey otelcilik anlayışı ile hizmet vereceğiz. Ama bu hizmet kalitesini bir adım daha ileri taşıyarak kişinin özel olarak beklediği hizmeti de vermeyi hedefliyoruz. Özel sigortalı veya özel hastamız ne hizmet bekliyorsa, otelcilik, hizmet sunumu ve konfor anlamında bunu yerine getireceğiz. Bizler bunu sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Bizler Bursa’da ilk defa bunu denemenin de gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Özel sağlık sigortası ve anlaşmalı kurum temsilcilerinin dikkatle izlediği tanıtımın ardından konuşan MLP Care Grubu Anlaşmalı Kurumlar Direktörü Ruhsan Gezgin, “Anlaşmalı kurumlar ve özel sağlık sigortası şirketleri bizim en önemli ortaklarımız. VM markası adı altında verilen hizmetleri bir toplantı ortamında anlatmanın yetersiz olacağı düşüncesinden hareketle, biz de sanattan destek aldık. Tiyatro bunu anlatabileceğimiz en doğru sanat koluydu ve başarılı da olduk” dedi.
Bursa’da farklı bir konseptle hizmet verecek olan VM Medical Park Bursa Hastanesi, 25 milyon dolarlık bir yatırımla, 50 bin metrekare büyüklüğündeki bir binada hizmet verecek. Hastaneni kapasitesi ise, 270 yatak, 125 yoğun bakım ünitesi, 8 ameliyathane bulunuyor. Şık dizaynı, hasta yatış odaları ve otelcilik hizmetleri en büyük ayrıcalıklarından biri olarak dikkat çekerken, ayda ortalama 30 bin, yılda ise 360 bin hastanın tedavi edilmesini hedefleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.