Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VM Medical Park Bursa Hastanesi yeni adresinde hizmete girdi

Teknolojinin sunduğu en yeni olanaklarla donatılan VM Medical Park Bursa Hastanesi, 50 bin metrekare büyüklüğündeki yeni binasında hizmete başladı.Bugün 17 ildeki 27 hastanesi ile Türkiye sağlık sektörünün en büyük aktörü konumunda olan...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teknolojinin sunduğu en yeni olanaklarla donatılan VM Medical Park Bursa Hastanesi, 50 bin metrekare büyüklüğündeki yeni binasında hizmete başladı.
Bugün 17 ildeki 27 hastanesi ile Türkiye sağlık sektörünün en büyük aktörü konumunda olan Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park’ın ikinci hastanesini Bursa’da hizmete geçirdi. ‘VM Medical Park’ markasıyla kapılarını açan hastane, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan, akademik ve alanında uzman hekim kadrosuyla çağdaş bir hastane ortamında hizmet verecek.
VM Medical Park Bursa Hastanesi, 270 yatak kapasitesi, 125 yoğun bakım ünitesi, 8 ameliyathane, dahili-cerrahi, yenidoğan, kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra, şık dizayn edilmiş hasta yatış odalarıyla otelcilik hizmetlerinde de farkını ortaya koymuş olacak. Mevcut Bursa hastanesinde 500 çalışanı istihdam ettiren hastane, yeni markası VM Medical Park’la da istihdam ettiği kişi sayısını 700’lere çıkaracak.
Adını İngilizce’de ‘Value Added Medicine’ın karşılığı olan ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganından alan ‘VM Medical Park’ markasının ikinci hastanesini Bursa’da hayata geçirmelerinden ötürü gururlu olduklarını dile getiren VM Medical Park Koordinatörü Dr. Necip Kozalı, “2015 yılında yeni markamız VM Medical Park’ın ilk hastanesini Kocaeli’de açmıştık. Şimdi de Ağustos ayı içinde Güney Marmara’nın referans hastanesi olmasını hedeflediğimiz VM Medical Park Bursa Hastanesi’ni hizmete geçiriyoruz. Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hastanemizle bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız. Hastanemiz, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşuyla kısa sürede bölge insanının yaşam kalitesini artıracak” dedi.
Misafir Hizmetleri
VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir ise, kişiye özel sağlık hizmeti, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini söyledi. Demir, “Bünyemizde bulunan ileri teknolojik cihazlarla uluslararası kalite standartlarında sağlık hizmeti sunacağız. Hasta odaklı bir yaklaşımın yanı sıra, sağlıkta mükemmeliyeti ve hasta memnuniyetini hedefleyeceğiz. ‘Hasta ve hasta yakınlarını kendi evlerinde hissettirmek’ hedefiyle kurgulanan ‘Misafir Hizmetleri’ bölümümüzle de hastalarımızı ‘güler yüzlü hizmet’ prensibiyle ‘misafir’ olarak kabul edip, onlara hastane içinde her aşamada eşlik edeceğiz” diye konuştu.
VM Medical Bursa Hastanesi’nde dünya ile aynı anda uygulanan ileri tanı ve tedavi yöntemlerini ve yenilikçi tıp teknolojilerini, akademik ve uzman hekim kadrolarıyla yeni binalarında daha elverişli bir ortamda sunma şansına sahip olacaklarına işaret eden Demir, “Bursa sanayi, turizm ve ulaşım şehri ve Güney Marmara’nın en önemli kenti. Bizim de hedefimiz Güney Marmara’da özellikle onkoloji hastalıklarında referans merkezi haline gelebilmek. Aynı zamanda beyin cerrahisi, ortopedi, kadın doğum, üroloji, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi, göz, çocuk, endokrinoloji, romatoloji, fizik tedavi ve bunun gibi branşlarda da iddialı olacağız” şeklinde konuştu.
"Mevcut hastanemizde aylık 20 bin hasta ağırlıyoruz"
VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Demir, “Mevcut hastanemizde aylık 20 bin hasta ağırlıyoruz. Yeni açılan VM Medical Park Bursa hastanemizde ise aylık ortalama 30 bin, yılda ise 360 bin hastanın tedavi edilmesini hedefliyoruz. Hastanemiz Türkiye’de yabancı hastaların sık tercih ettiği önemli bir merkez konumundadır. Eski binamızda yılda ortalama bin 400 yabancı hastayı misafir ediyorduk. Bu sayının yeni hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte daha da artacağını düşünüyoruz” dedi.
Demir, “Biz gelecekte üniversite hastanesinin de ötesinde Ar-Ge merkezi olmak istiyoruz. Dışarıdan hazır üretilmiş bilgiyi kullanmak yerine, kendi bilgimizi ve teknolojimizi üretmek istiyoruz. Uzun vadeli hedefimiz bu yönde. Önceliklerimizden biri de Onkoloji’de bir Ar-Ge Enstitüsü kurarak tıbbı cihazlar geliştirmek. Yeni binamız bunları karşılayabilecek düzeyde. Bunun dışında eğer mevzuat sıkıntısını aşabilirsek, MLP Care olarak sağlıkta 25 yıllık tecrübemizin eseri olan İstinye Üniversitesi’nin bir tıp fakültesini de gelecekte Bursa’da açmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.