Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TRSM Hastalarından Sergi

Bursa Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde, hastalar tarafından hazırlanan çalışmaların yer aldığı resim ve el sanatları sergisi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TRSM Hastalarından Sergi

Osmangazi İlçesi Hürriyet’te bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde vatandaşların beğenisine sunulan serginin açılış törenine Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, sağlık yöneticileri ve personelleri katıldı. Hastaların hazırlamış olduğu polyester boyama, takı, mumluk, vitray çalışması, geri dönüşüm ve yağlı boya çalışmalarından oluşan ürünler, sergiyi gezenler tarafından tam not aldı.

Sergiyi gezen Bursa Vali Yardımcısı, hastaların birbirinden güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti. Güngör, “Bugün burada Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’mizde tedavi gören hastalarımızın yaptığı resim sergisindeyiz, kursiyerlerimizin yaptığı bir birinden güzel tabloları izlerken onların nasıl ve ne kadar rehabilite ettiğimizi görüyoruz. Bu vesile ile sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde 401 hastanın tedavi olduğu bilgisini veren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ise, “TRSM'de yürütülen bu tür terapi ve tedavi uygulamalarıyla hastalar topluma kazandırılmaya çalışılmaktadır. Resim sergisi ve el sanatları sergisinde burada tedavi gören hastalarımızın yaptığı çalışmalar var. Hastalarımız birbirimizden güzel çalışmalar gerçekleştirmişler. Bizim için önemli olan hastalarımızın geri dönüşleriydi. Burası bana çok iyi geldi diyen hastalarımız var” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.