Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Travma Ve Stres Sempozyumu Önemli İsimleri Ağırlayacak

Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen ’Travma ve Stres Sempozyumu’ Türkiye ve yurtdışından önemli akademisyenleri bir araya getiriyor.28-29 Nisan günlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen ’Travma ve Stres Sempozyumu’ Türkiye ve yurtdışından önemli akademisyenleri bir araya getiriyor.
28-29 Nisan günlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek ’Travma ve Stres Sempozyumu’ psikolojinin farklı disiplinlerinde çalışmalara imza atmış uzman isimleri bir araya getiriyor. Türkiye ve yurtdışından 15 psikolog-akademisyenin konuşmacı olarak katılacağı sempozyum, kadın, çocuk ve yakın zamana damga vurmuş sosyal olayları travma ve stres özelinde gündeme taşıyacak. Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşecek sempozyumda ’Çatışmaların Gölgesinde Kadınlar ve Çocuklar’, ’Aile içi Şiddetin Mağdura Etkisi’, ’Psikologların Gözünden Soma Süreci’ gibi başlıklar ele alınacak.
Sempozyuma, Gelişim Psikolojisi, Klinik Psikoloji ve Davranış Bilimleri alanlarında ses getiren çalışmalar yapan Laussanne Üniversitesi Çocuk ve Ergen Gelişimi Araştırma Birim Başkanı Dr. Blaise Pierrehumbert de konuşmacı olarak katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.