Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik Kazasından 1 Ay Sonra Beyin Kanamasından Ölüyordu

Mustafa Akpınar, Ameliyatın Ardından Op. Dr. Özkan Özger'e (en Sağda) Teşekkür Etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trafik Kazasından 1 Ay Sonra Beyin Kanamasından Ölüyordu
Çanakkale’de bir ay evvel trafik kazası geçiren Mustafa Akpınar, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Akpınar’ın bir aydır dinmeyen baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede beyin kanaması geçirdiği öğrendi.
31 yaşındaki Mustafa Akpınar, yaklaşık 1 ay önce trafik kazası geçirdi. Kaza esnasında baş ve boyun ağrısı çeken Akpınar, bu ağrıları dinince, hastaneye başvurmadı. Ancak bir süre sonra, baş ağrısı, baş dönmesi, bulantı ve öğürme şikayetleri başladı. İlaçlara rağmen şikayetlerinden kurtulamayan Akpınar, 25 Nisan günü Çanakkale Anadolu Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerinde, beynin sol tarafında oldukça büyük boyutta, hayati tehlike oluşturan beyin kanaması tespit edildi. Bu teşhise kendisi de şaşıran Mustafa Akpınar, hayati durum söz konusu olduğu için başvurduğu üngün akşamı saat 20.00’de Op. Dr. Özkan Özger’e ameliyat oldu. Ameliyatı oldukça başarılı geçen Akpınar, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Akpınar’ı ameliyat eden Çanakkale Anadolu Hastanesi’nde görevli Op. Dr. Özkan Özger, bu durumun çok nadir de olsa görülebildiğini söyledi. Özger, “Normalde trafik kazalarında kanama hemen olur ve müdahale edilir. Bu çok nadir görülebilen bir durum. Geç gelişen beyin kanamaları grubundan. Yaklaşık 1 ay sonra ortaya çıkmış. Teşhisin ardından hemen müdahale ettik. Ameliyatın ardından hastamızı taburcu ettik. Şu an durumu gayet iyi. Hiçbir şikayeti bulunmuyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.