Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’da görev yapan Aile Hekimleri’ne yönelik bilgilendirme toplantıları sürüyor

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk, bu yıl 3 İstanbul, bir Samsun ve bir de Mersin olmak üzere 5 hastaneyi daha hizmete açmayı planladıklarını belirterek Medical Park Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığının...

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da görev yapan Aile Hekimleri’ne yönelik bilgilendirme toplantıları sürüyor

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk, bu yıl 3 İstanbul, bir Samsun ve bir de Mersin olmak üzere 5 hastaneyi daha hizmete açmayı planladıklarını belirterek Medical Park Hastaneleri’nin Sağlık Bakanlığının ardından Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşu olduğunu söyledi.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi, Trabzon’da görev yapan Aile Hekimleri’ne yönelik bilgilendirme toplantısını sürdürüyor. Trabzon’da bir otelde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında söz alan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Medical Park Hastaneleri olarak herkese sağlık felsefesiyle ile yola çıktıklarını belirterek “Medical Park Hastaneleri olarak herkese sağlık felsefesiyle yola çıktık. Medikal Park Yıldızlı Hastanesi, Trabzon’da mevcut tıbbı donanımı, hekimleri, uzman kadrosu yetişmiş sağlık personeli ile bölgemize, şehrimize sağlık sorunlarına katkı sağlamaya başlamaktadır. Bunları sizinle işbirliği içerisinde yapacağımızı düşünüyorum. Medical Park Hastaneleri şu anda Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’ndan sonra en büyük sağlık kuruluşu. Yaklaşık 28 hastanemiz var, 15 bin 600 yakın çalışanımız var. 2 bin civarında hekimimiz var. Bu yıl içerisinde 3 İstanbul, 1 Samsun ve 1 de Mersin’de olmak üzere 5 hastaneyi daha hizmete açmayı planlıyoruz. Hem sağlık hizmeti sunumunda hem ülkemiz insanı için istihdam oluşturmakta Medical Park Hastaneleri gerçekten önemli bir sağlık kuruluşu” dedi.

Trabzon Aile Hekimleri Derneği başkanı Dr. Hakan Uzun’un konuşmasının ardından Medical Park Yıldızlı Hastanesi doktorlarından, Medical Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Solak, Gastroentolojik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Can Keçe, kanser konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.