Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıp Fakültesi Hastanesi, kalite belgesini yeniledi

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kalite belgesini yeniledi.Tıp Fakültesi Hastanesi’nde SGS Belgelendirme Kuruluşu tarafından gerçekleştirilen ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi takip tetkiki başarıyla sonuçlandı....

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tıp Fakültesi Hastanesi, kalite belgesini yeniledi

Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kalite belgesini yeniledi.

Tıp Fakültesi Hastanesi’nde SGS Belgelendirme Kuruluşu tarafından gerçekleştirilen ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi takip tetkiki başarıyla sonuçlandı. Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bütün birimlerinin ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarını karşıladığını bir kez daha tescillendi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, Kalite yolculuğunun çok önemli olduğunu, kaliteden taviz vermeden çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, bu süreçte görev alan personele katkılarından dolayı teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez ise kalite kültürünün kurumumuzda yerleşmesinin önemini vurguladı. Canıtez, sağlık hizmeti ve hasta güvenliği gibi temel konularda daha üst noktalara ulaşılması için sürekli ve çok yönlü çalışmalar içinde olduklarını belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.