Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hanımeli Çarşısı hizmete açıldı

Ümraniye Belediyesi’nin, Sosyal Yardım Projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu Sondurak mevkiindeki Hanımeli Çarşısı, Ümraniyelilerin hizmetine açıldı.Eşi olmayan, çocuklarına hem analık hem babalık yapan veya eşi çalışamayacak durumda...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye Belediyesi’nin, Sosyal Yardım Projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu Sondurak mevkiindeki Hanımeli Çarşısı, Ümraniyelilerin hizmetine açıldı.

Eşi olmayan, çocuklarına hem analık hem babalık yapan veya eşi çalışamayacak durumda olduğu için geçim mücadelesini sırtlanmış olan hanımların, kendi ürettikleri el emeği ürünleri satışa sunabilecekleri Hanımeli Çarşısı Ümraniyelilerin hizmetine açıldı. Resmi açılışının kısa zamanda yapılacağı Hanımeli Çarşısı’nda, satış için 10’ar günlük periyotlarla kullanılabilen 9 metrekare büyüklüğünde bir tanesi ihtiyaç sahibi engelli aileler için hazırlanan, her biri farklı renkte 18 dükkân bulunuyor. Dükkanların faaliyete geçmesi ile halkın yoğun ilgi gösterdiği Hanımeli Çarşı’nda ürünlerini sergileyen hanımlar, böyle bir çarşının kurulmasından memnuniyet duyduklarını belirterek ev ekonomilerine sağladığı katkılardan dolayı Ümraniye Belediyesi'ne teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.