Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terlemek utandıran sorun olmasın

Profesyonel Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, Terlemenin Artık Utandıran Sorun Olmaktan Çikacağini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terlemek utandıran sorun olmasın
Profesyonel Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, terlemenin artık utandıran sorun olmaktan çıkacağını söyledi.
Hamilikte ya da zaman içinde yüzümüzde oluşan lekelerin artık kabus olmaktan çıktığını anlatan Neslim Güngen, “Tek seanslık leke tedavisi kesin sonuç alınmaktadır. Cilt bilgisayarlı ortamda analiz edildikten sonra lekenin tedaviye sonuç verip vermeyeceği saptanıp ortalama 1 saatlik süreçte istenilen ışıltıya sahip olunur. Merkezimizde ayrıca medikal estetik uzmanımız tarafından uygulanan botox işlemi yapılmaktadır. Bu işlemlerle alın, göz çevresi,( kaz ayakları) kırışıklıklarından kurtulmanın yanı sıra koltuk altı, avuçiçi ve ayak tabanlarındaki terleme de önlenebiliyor. Özellikle yaz aylarının kabusu haline gelen ıslak ter lekeleri artık sizi utandırmaktan çıkıyor ve 6 ay boyunca kalıcı oluyor” diye konuştu.
Dudak çevresi ve dudak içine dolgunluk ve form kazandıracak uygulamanın ise dolgu işlemi ile sağlandığını anlatan Güngen, “Bu işlemle ayrıca nazobial (yanak olukları) bölgedeki derin çökmeler ve kırışıklıklar dolduruluyor. Göz kapağı düşüklüğü sizi rahatsız ediyorsa ameliyatsız plazma teknolojisi ile 3 seansta bıçak altına yatmadan bu düşüklükten kurtulabilirsiniz. Göz etrafındaki dokuya hasar vermeden yapılan bu uygulama sadece etkilenmesi istenen dokuda sıkılaşma ve yenilenme sağlıyor.
Kışın fazla dert etmesek te yaz aylarında biz kadınların en büyük sorunlarından biri istenmeyen tüylerimizdir maalesef. Lazer epilasyon ağrısız ve acısız bir şekilde sizi bu tüylerinizden kurtaracak ve birkaç seansta pürüzsüz bir görünüme kavuşturacak. Merkezimizde kullandığımız ütüleme sistemli diode lazer ile piyasada kullanılan diğer cihazların aksine çok kısa bir zamanda istediğiniz sonucu elde edeceksiniz. Artık günümüzde genç kızlarda bile görülen çatlak ve selülit sorunu merkemizde yüksek oranda başarı sağladığımız tedaviler arasında yer alıyor. İstenmeyen yada sıkıldığınız dövmeler ve çiller artık bir sorun değil. Son teknoloji Q-switch lazerli silme işlemi kısa bir sürede dövme ve çillerden kurtulma imkanı sağlıyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.