Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEK Dokunuşla 10 Yaş Gençleşin

İzmir Üniversitesi Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Cem Aslan, göz altı torbaları estetiği ile birlikte yapılan orta yüz gerdirme operasyonunun 10 yaş genç görünüm sağladığını kaydetti.Göz kapaklarında...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Üniversitesi Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Cem Aslan, göz altı torbaları estetiği ile birlikte yapılan orta yüz gerdirme operasyonunun 10 yaş genç görünüm sağladığını kaydetti.
Göz kapaklarında düşme ve göz altı torbaları, yaşlı ve yorgun bir görünüme neden oluyor. Bu bölgeye yapılan estetik operasyonlarla genç ve bakımlı bir yüz elde edilirken, uzmanlar, yüz gerdirme operasyonunun 10 yaş genç görünüm sağladığını belirtti. Operasyon hakkında bilgi veren İzmir Üniversitesi Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Cem Aslan, göz çevresi estetiğinin Türkiye’de son dönemlerde en sık uygulanan estetik operasyonlardan biri olduğunu ifade etti.
Yrd. Doç. Dr. Aslan, "Göz altı torbaları eğer genetik bir durum yoksa 40’lı yaşlardan itibaren kendini göstermekte ve yüz ifadesini olumsuz yönde etkilemektedir. Genç yaşta oluşan göz altı torbaları kişiyi olduğundan daha yaşlı göstererek özgüven sorunları yaşatmaktadır" dedi.
Göz çevresinin yağ yastıkçıları ile çevrili olduğunu vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Aslan, "Bazı durumlarda bu yağlar öne doğru hareket eder. Bu durum gözaltı torbalanmasına neden olur. Ortaya çıkardığı yaşlı yüz ifadesi kişiyi mutsuz eder. İzmir Üniversitesi Hastanesi’nde hastalarımızı gözaltı torbalarından kurtarırken yüz germe tedavilerini de kombine olarak yapabilmekteyiz. Açılan kesiden orta yanak bölgesini askı yöntemiyle gerdirerek hem yüzü geriyoruz hem de elmacık kemiklerinin olduğu bölgede dolgunluk yaratıyoruz. Yoğun iş temposu nedeniyle yıprandıklarını düşünen kadın hastalarımız daha estetik bir yüz ve gergin bir cilt istiyor. Bu operasyon sayesinde daha dinç bir görünüm ve estetik bir gülüş imkanı elde ediliyor" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.