Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serinlemenin sağlıklı yolu: Atom

ESKİŞEHİR (İHA) – İçeriğinde 7 ayrı meyvenin bulunduğu meyve suyu olan atom, sıcak havalarda serinlemek için başvurulan yöntemlerden birisi olarak dikkat çekiyor.Eskişehir’de serinlemek için atom meyve suyu tüketenler bir yandan serinlerken...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESKİŞEHİR (İHA) – İçeriğinde 7 ayrı meyvenin bulunduğu meyve suyu olan atom, sıcak havalarda serinlemek için başvurulan yöntemlerden birisi olarak dikkat çekiyor.
Eskişehir’de serinlemek için atom meyve suyu tüketenler bir yandan serinlerken bir yandan da sıcak altında kaybettikleri enerjilerini tekrar kazanıyor. Vitamin bakımından oldukça zengin olan atom meyve suyu, içeriğinde portakal, karadut, elma, üzüm, çilek, ananas, böğürtlen meyvelerini bulunduruyor. Atom meyve suyu faydalı olmasının yanı sıra fiyatının da uygun olması dolayısıyla vatandaşların birinci tercihi haline geliyor.
Eskişehirlilerin henüz bu meyve suyunu tanımadığını belirten 50 senelik tecrübeye sahip esnaf Refik Pehlivan, insanların konsantre meyve suyu yerine doğal yollarla yapılan atom meyve suyunu tercih etmelerini önerdi. Günlük taze meyveleri kullandıklarını ifade eden Pehlivan, tüm meyve suyu satıcılarına da taze meyve suyu kullanmalarını tavsiye etti.
Pehlivan, "Atom meyve suyu tüketecek insanlar, hazır paketli ürünleri değil, bizim gibi taze ürünlerle çalışan ve doğal yöntemleri kullanan yerleri tercih etmeli. Biz burada tezgahtan aldığımız ürünü direkt sıkarak üretim yapıyoruz. Hiçbir şekilde önceden hazırladığımız ürünü bekletmiyoruz. Sıkma meyve suyu tüketecek insanlar, satın alacağı ürünün bu şekilde hazırlanmasını tercih etmeli. Biz burada tamamen doğal üretim yapıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.