Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sergen Yalçın ’Sen Bitti Demeden Bitmez Kampanyası’nın yüzü oldu

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın, toplumun sürdürülebilir sağlığına katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen ’Sen Bitti Demeden Bitmez’ kampanyasının yüzü oldu.Toplum sağlığına katkı sağlayan projeler hayata geçiren...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın, toplumun sürdürülebilir sağlığına katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen ’Sen Bitti Demeden Bitmez’ kampanyasının yüzü oldu.
Toplum sağlığına katkı sağlayan projeler hayata geçiren İbrahim Etem - Menarini’nin, toplumun sürdürülebilir sağlığına katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirdiği ’Sen Bitti Demeden Bitmez’ kampanyasının yüzü Sergen Yalçın olduğu toplantıyla açıklandı. Ali Atıf Bir’in moderatörlüğünde geçen toplantıda, erken boşalma konusu üzerinde Türkiye genelinde bir farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan projede problemin tedavisinden sonra yaşanan pozitif dönüşümü, futbol maçındaki uzatma dakikalarında atılan gol üzerinden anlatılıyor. Bu noktadan hareketle son dakika golleri ile tanınan Sergen Yalçın’a projeyi götürdüklerini belirten ve Türkiye çapında daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten İbrahim Etem - Menarini Pazarlama Müdürü Ecz. Rana Şengil, "Sergen Yalçın ile yaptığımız kampanya ile mesajlarımızı günlük hayatta rahatça kullanılabilecek bir dil ile veriyor ve bu konuyu açıkça ifade edemeyen, konuşamayan erkeklere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi
Sergen Yalçın: "Toplum sağlığı için çok faydalı bir kampanya"
Türk futbolunun efsane yeteneklerinden biri olan Sergen Yalçın ise kampanyaya destek vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sen Bitti Demeden Bitmez’, toplum sağlığı açısından çok faydalı bir kampanya. Fikir çok kreatif, konuyu uzatma golleri üzerinden anlatmak ince bir zeka ürünüydü. Ben de bu tip işleri seviyorum. Uzatma golleri de benim için ayrıca özel bir konu. Ben tüm erkeklerin çok ilgisini çekecek bir kampanya olduğuna inanıyorum. Umarım bu sayede daha fazla kişide doktora gitme ve doğru tedavi yöntemlerinden yararlanma konusunda bir bilinç oluşur" şeklinde konuştu.
Bunun bir rahatsızlık olduğunu ve müstehcen bir şey olmadığını belirten Sergen Yalçın, "Projeyi bana hemen söylemediler bir teklifleri olduğunu belirtip bir kaç kez konuştuktan sonra söylediler. Başta ben neden böyle bir projede yer alacağım diye düşündüm fakat bu toplum sağlığı ile ilgili bir durum bu yüzde biten evlilikler var. Çok şükür bunu bir tedavisi de var" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.