Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedyeyle Geldiği Hastaneden Yürüyerek Ayrıldı

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’ne yürüyemediği gerekçesiyle yatarak getirilen hasta, yapılan tedavinin ardından 1 gün sonra yürüyerek taburcu oldu.Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi emekli öğretim görevlisi, eski futbolcu ve yüzücü...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’ne yürüyemediği gerekçesiyle yatarak getirilen hasta, yapılan tedavinin ardından 1 gün sonra yürüyerek taburcu oldu.
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi emekli öğretim görevlisi, eski futbolcu ve yüzücü olan Ekrem Ülsever (67), 15 yıldır şikayetçi olduğu bel ve bacak ağrılarının artması nedeniyle birçok hastaneye gitti. Tedaviye olumlu bir sonuç alamayan hasta ağrılarının artması sonucunda yürüyemez hale geldi. Bunun üzerine yakınları tarafından Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’ne sedye ile getirildi. Hastanede tedavi altına alınan Ülsever, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tuncer Göker tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyatla hasta 1 gün sonra ayağa kalktı.
Ülsever’e uygulanan tedavi yöntemi hakkında konuşan Op. Dr. Tuncer Göker, “Belinde oluşan kaymaya platin ile sabitleme uygulandı. Platin takılmasına rağmen ameliyattan sonra ağrısız bir şekilde yürüyebilen hasta, ertesi gün kontrol filmleri çekilerek, yürüyerek hastanemizden ayrıldı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.