Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sani Konkoğlu Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosuna her geçen gün yeni isimler ekleyerek, bölgeye sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.Halen Yrd. Doç. Dr. Hasan Bakır, Yrd. Doç. Dr. Başar Aksoy, Yrd. Doç. Dr. Erdal Uysal ve Opr. Dr. Ahmet Orhan...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sani Konkoğlu Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosuna her geçen gün yeni isimler ekleyerek, bölgeye sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Halen Yrd. Doç. Dr. Hasan Bakır, Yrd. Doç. Dr. Başar Aksoy, Yrd. Doç. Dr. Erdal Uysal ve Opr. Dr. Ahmet Orhan Gürer’in görev yaptığı Genel Cerrahi Kliniğinde, Prof. Dr. Göktürk Maralcan da hastalarını kabul etmeye başladı.

Prof. Dr. Göktürk Maralcan,

1964 yılında Adana’da doğdu, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamladı. İhtisasını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda yaparak Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Akademik kariyerine Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda devam eden Dr. Göktürk Maralcan, aynı üniversitede profesör unvanını aldı. Bir dönem, özel muayenehanesinde de hastalarına hizmet eden Prof. Dr. Göktürk Maralcan,akademik hayatı boyunca çok sayıda kursa katılarak,kursiyer ve eğitmen olarak görev yapmıştır.

Prof. Dr. Göktürk Maralcan, kısa süreli olarak yurtdışında tanınmış bir merkezde de çalışmalarda bulundu. Çok sayıda bilimsel toplantıda mesleğiyle ilgili olarak sunumlar yapan Prof. Dr. Maralcan, birçoğunda da oturum başkanlığının yanı sıra, bilimsel toplantıların organizasyonlarında da görev üstlenmiştir.

Genel cerrahi alanında birçok derneğe üyeliği bulunanProf. Dr. Maralcan, yurtdışı ve yurtiçi hakemli dergilerde yayınlanan çok sayıda bilimsel eseri mevcuttur.

Ağırlıklı olarak endokrin sistem hastalıkları cerrahisi ve meme hastalıkları cerrahisi alanlarında çalışmakta olan Prof. Dr. Maralcan, genel cerrahinin diğer alanlarındaki deneyimlerini de hastalarına sunmaktadır.

Eylül 2017 itibariyle SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak göreve atananProf. Dr. Maralcan,aynı dönem itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde hasta kabul etmeye de başlamıştır.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.