Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, ucuz, markasız ve kalitesiz güneş gözlüklerinin güneşten korumadığı gibi göz sağlığını bozduğuna da dikkat çekerek, vatandaşları standartlara uygun olmayan güneş gözlükleri konusunda...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sahte Güneş Gözlüğü Kör Edebilir
Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, ucuz, markasız ve kalitesiz güneş gözlüklerinin güneşten korumadığı gibi göz sağlığını bozduğuna da dikkat çekerek, vatandaşları standartlara uygun olmayan güneş gözlükleri konusunda uyardı.
Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Kemran Gök, vatandaşları standartlara uymayan güneş gözleri konusunda uyardı. Sahte güneş gözlüklerinde ultraviyole filtresinin bulunmadığını, bunun da göze zarar verdiğini anlatan Gök, “Vatandaşlarımız gözlük alırken kaliteli, tescilli ve standartlara uygun bir yerden gözlük almalıdır. Kullandığımız güneş gözlüklerinde ultraviyole filtresinin bulunmasına dikkat edilmelidir. Gözlerimiz ultraviyole filtresinin ışınlarına maruz kaldığı zaman çeşitli derecede rahatsızlıklara yol açabiliyor. Gözlük, bizim için bir aksesuarın ötesinde olmalıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.