Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Çalışanları Terörü Lanetledi

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sağlık çalışanları, Ankara’da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde toplanan sağlık çalışanları,...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan sağlık çalışanları, Ankara’da yaşanan terör saldırısını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde toplanan sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı’nı buruk kutladı. Sağlık çalışanları Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak basın açıklaması yaparak terörü lanetledi.
Albayrak yaptığı basın açıklamasında, “Bugün Türkiye’nin dört bir yanında çalışan hekimler olarak milletimizin birliğine ve ecdadımızdan miras aldığımız bağımsızlık ruhuna büyük bir onurla sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Terörün huzurumuzu kaçırmasına, milli birliğimizi nifak tohumları saçarak bozmasına fırsat vermeyeceğiz. Hekimler olarak milletimizle birlikte; acımızın da, umudumuzun da, kaderimizin de bir olduğunu haykırmaya, insanımız ve insanlık için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize hizmet sunmaktan, insanımızın sağlığını emanet ettiği kişiler ve onlar için şifa sunan eller olmaktan her zaman büyük onur duyduk. Bizler insanımızı yaşatmak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevlerimizin başında olmaya hep devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncülerle, sağlık çalışanları olarak insanlık katillerini lanetliyoruz. Teröre kurban verdiğimiz insanlarımızı rahmetle anıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” ifadesine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.