Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanlığı’ndan ’Yolsuzluk’ Yalanlaması

Sağlık Bakanlığı, "bakanlıkta yolsuzluk yapan bürokratların Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bir cümlesiyle aklandığı" iddialarını yalanladı.Sağlık Bakanlığı, bugün bir gazetede yer alan, "Promosyonda Sınır Tanımadılar"...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanlığı, "bakanlıkta yolsuzluk yapan bürokratların Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bir cümlesiyle aklandığı" iddialarını yalanladı.
Sağlık Bakanlığı, bugün bir gazetede yer alan, "Promosyonda Sınır Tanımadılar" başlıklı habere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Söz konusu iddialarla ilgili Sayın Bakanımızın talimatıyla ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatılmış ve bu kişiler görevlerinden alınmıştır. Soruşturmanın tamamlanmasını takiben konu yargıya intikal ettirilerek, ilgililer hakkında gerekli adli ve idari süreç başlatılmıştır" denildi.
Haberdeki iddiaların temelini oluşturan bilirkişi raporuna itiraz edildiğine ve yeniden bilirkişi incelemesi yapılması talebinde bulunulduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Söz konusu iddialarda adı geçen ilgililer hakkındaki yargı süreci devam etmektedir. Açıklamamızdan anlaşılacağı üzere, eksik bilgiler üzerine kurgulanan söz konusu haberde geçen iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.