Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanlığı’ndan Pokemon oyuncularına güneş uyarısı

Sağlık Bakanlığı’nın resmi facebook hesabı, son günlerin popüler cep telefonu oyunu olan Pokemon’un bir oyuncusu ile bakanlık editörünün diyaloğuna sahne oldu.Sağlık Bakanlığı’nın resmi facebook hesabından gün içerisinde, ‘Güneş...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanlığı’nın resmi facebook hesabı, son günlerin popüler cep telefonu oyunu olan Pokemon’un bir oyuncusu ile bakanlık editörünün diyaloğuna sahne oldu.
Sağlık Bakanlığı’nın resmi facebook hesabından gün içerisinde, ‘Güneş ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın’ başlığı ile bilgilendirme paylaşımı yapıldı. Bir vatandaş ise bu paylaşıma ‘ya pokemon aramak içinde mi çıkamıcaz ya’ şeklinde yorum yazdı.
Vatandaşın bu yorumu üzerine bakanlığın editörleri vatandaşa cevap yazarak, güneş uyarısında bulundu. Editörler cevabi yazıda, ‘Evet, güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz’ ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.