Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlığına Radikal Sistektomi Ameliyatıyla Kavuştu

Adana’da, mesane kanseriyle mücadele eden 65 yaşındaki Ali Ayhan, Özel Adana Ortadoğu Hastanesinde yapılan ürolojinin en büyük ameliyatı sayılan ‘radikal sistektomi’ yöntemiyle takılan harici mesaneyle sağlığına kavuştu.Yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, mesane kanseriyle mücadele eden 65 yaşındaki Ali Ayhan, Özel Adana Ortadoğu Hastanesinde yapılan ürolojinin en büyük ameliyatı sayılan ‘radikal sistektomi’ yöntemiyle takılan harici mesaneyle sağlığına kavuştu.
Yaklaşık 1 yıldır mesane kanseriyle mücadele eden Ali Ayhan, üroloji literatürünün en büyük ameliyatıyla karşı karşıya kaldı. Uygulaması çok zor olan ve her hastanede yapılamayan ‘Radikal sistektomi’ yöntemiyle Özel Adana Ortadoğu Hastanesinde tedavi görmeyi kabul eden Ayhan, Prof. Dr. Zühtü Tansuğ gözetiminde ameliyata girdi. Yaklaşık 9 saat süren ameliyatla Ayhan’a harici mesane takıldı. Ayhan, önümüzdeki günlerde taburcu olacak.
Ali Ayhan’ın kızı Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Hastane Hizmetleri Koordinatörü Ayla Ayhan Beger, ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Zühtü Tansuğ ve Üroloji Doktoru Serdar Geyik başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti. Radikal sistektomi olması gereken tüm hastalara uyarıda bulunan Beger, hastalara tedavilerini geçirmemesi gerektiğini ve diyalize ihtiyaç duymamak için radikal sistektomi ameliyatı olunması gerektiğini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.