Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Mezoterapisi İle Saç Dökülmesini Durdurun

Saç Ekim Uzmanı Dr.Emrah Çinik, “Saç mezoterapisi somut sonuçlar elde edildiği için tüm dünyada birçok saç ekimi ve bakimi merkezinde yaygın olarak kullanılmaktadır” dedi.Saç Ekim Uzmanı Dr.Emrah Çinik, saç mezoterapisinin kişiye özel...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Ekim Uzmanı Dr.Emrah Çinik, “Saç mezoterapisi somut sonuçlar elde edildiği için tüm dünyada birçok saç ekimi ve bakimi merkezinde yaygın olarak kullanılmaktadır” dedi.
Saç Ekim Uzmanı Dr.Emrah Çinik, saç mezoterapisinin kişiye özel belirlenen karışımların saçlı derinin dermiş tabakasına özel yöntemlerle micro iğnelerle enjekte edilmesi olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:
"İşlem esnasında ağrı ve acı hissi yok denecek kadar azdır. Derinin orta tabakasında bulunan ve saç köklerimizi besleyen kılcal damar uçlarına ulaşan özel karışım ilaçlar (aminoasit, vitamin ve mineral karışımı) süratle etkisini gösterir.
TEDAVİNİN AMACI;
Saç dökülmesini durdurmak. Var olan saçların daha gür, yoğun, kalın ve sağlıklı büyümesini sağlamak, yani kalitesini artırmak. Cilt altında uyumakta olan saç köklerini ve tüy haline gelmiş saç tellerinizi uyararak ve besleyerek canlanmasını sağlamak. Kısa süreli değişiklikler yerine uzun dönemde güçsüzleşmiş ve cansızlaşmış saçları yeniden sağlıklı bir hale gelmektedir. Bu yöntem birçok şampuan, sprey vs.. gibi yöntemlere göre daha az zahmetlidir ve somut, kalıcı sonuçlar sunmaktadır. Sonuçlar son derece hızlı ve etkilidir. Saç Mezoterapisi yöntemi bir yandan saç dökülmesini durdurmaya yardımcı olmakla beraber diğer yandan da var olan saçın kalitesini arttırmaktadır. Saç mezoterapisi haftada bir defa olmak üzere on hafta uygulanır, her uygulama sadece 10 dk sürer. Saçlarınız dökülüyor veya saçlarınız incelmiş durumdaysa , geç olmadan Medicana International hastanesine başvurun ,uzman hekimlerimizle ücretsiz görüşme yapın".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.