Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Ekiminde Türkiye Tercih Ediliyor

Saç Ekim Merkezi Genel Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekimi konusunda Türkiye’nin tercih edildiğini söyledi.Hairestetik Turkey Saç Ekim Merkezinden Genel Koordinatör Engin Sönmez, saç ekimi için Türkiye’ye gelenlerin sayısı oldukça yoğun...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Ekim Merkezi Genel Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekimi konusunda Türkiye’nin tercih edildiğini söyledi.
Hairestetik Turkey Saç Ekim Merkezinden Genel Koordinatör Engin Sönmez, saç ekimi için Türkiye’ye gelenlerin sayısı oldukça yoğun olduğunu belirterek, “Merkezimizi tercih edenler ise Arap turistlerin çoğunluğunu oluşturmakta.Bu nedenle Saç ekimi Türkiye’yi sağlık turizminin gözdesi yaptı. Arap ve Avrupalı turistlere paket turlar düzenliyoruz. Hastalarımız operasyon geçirdikten sonra üç gün kontrole gelmek zorunda. Bu süreyi İstanbul’da iyi geçirmesi için uygun programlar hazırlıyor. Rehberlerimiz eşliğinde şehir gezdiriliyor. Böylece Araplar hem saç ektirip hem güzel bir tatil yapmış oluyor” dedi.
SAÇ EKTİRMEDEN ÖNCE OLUMSUZ DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN!
Sönmez, saç ekimi yaptırmak isteyen ve tedirgin olan hastalar konusunda ise şu uyarılarda bulundu: “Hastalarımız bunu cerrahi bir operasyon olarak düşünmesinler. Saç ekimini kozmetik ve estetik bir işlem olarak düşünmeliler. Canım yanacak, ağrım olacak gibi düşüncelere kapılmasınlar. Çünkü saç ekimi, hastane ortamında, uzman doktorlar tarafından yapılan bir işlemdir. İlk iğneyi hisseder, gerisini hissetmezsiniz. İşlemden 6-7 saat sonra yeni bir görüntüye kavuşursunuz. Yalnızca ekimin yapıldığı ilk 3 gün biraz dikkatli olmak gerekiyor.”
3-4 GÜNDE İŞ BAŞI
İşlem sonrasında, saç ekilen bölgeye belli bir süre dokunulmaması gerektiğine dikkat çeken Sönmez, “Saç ekilen hastalarımıza bir kaç gün dinlenmelerini öneriyoruz. Sosyal çevredeki arkadaşları merak edip ziyaretine gelenler olacaktır. Ancak kimsenin işlem yapılan bölgeye dokunmaması gerekiyor. Hastanın işlemin ardından 3 gün ani hareketler yapmaması, ağır kaldırmaması, ağır sporlar yapmaması gerekli. Operasyondan 3 gün sonra hastalarımız işlerinin başına dönüp günlük hayatlarına devam ediyorlar” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.