Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Ekimi Türkiye’yi Sağlık Turizminin Gözdesi Haline Getirdi

Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekimi için Türkiye’ye gelenlerin oldukça yoğun olduğunu belirterek, Türkiye’yi tercih edenlerin çoğunluğunu Arap turistlerin oluşturduğunu söyledi.Hairestetik Turkey Saç Ekim Merkezinden Saç Ekim...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekimi için Türkiye’ye gelenlerin oldukça yoğun olduğunu belirterek, Türkiye’yi tercih edenlerin çoğunluğunu Arap turistlerin oluşturduğunu söyledi.
Hairestetik Turkey Saç Ekim Merkezinden Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekiminin Türkiye’yi sağlık turizminin gözdesi yaptığını dile getirdi. Arap ve Avrupalı turistlere paket turlar düzenlediklerini ifade eden Sönmez, "Hastalarımız operasyon geçirdikten sonra üç gün kontrole gelmek zorunda. Bu süreyi İstanbul’da iyi geçirmesi için uygun programlar hazırlıyoruz. Rehberlerimiz eşliğinde şehir gezdiriliyor. Böylece Araplar hem saç ektirip hem güzel bir tatil yapmış oluyor" diye konuştu.
"SAÇ EKTİRMEDEN ÖNCE OLUMSUZ DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN"
Saç ekimi yaptırmak isteyen ve tedirgin olan hastaların olumsuz düşüncelere kapılmamasını isteyen Engin Sönmez, "Hastalarımız bunu cerrahi bir operasyon olarak düşünmesinler. Saç ekimini kozmetik ve estetik bir işlem olarak düşünmeliler. Canım yanacak, ağrım olacak gibi düşüncelere kapılmasınlar. Çünkü saç ekimi, hastane ortamında, uzman doktorlar tarafından yapılan bir işlemdir. İlk iğneyi hisseder, gerisini hissetmezsiniz. İşlemden 6-7 saat sonra yeni bir görüntüye kavuşursunuz. Yalnızca ekimin yapıldığı ilk 3 gün biraz dikkatli olmak gerekiyor" diye konuştu.
3-4 GÜNDE İŞ BAŞI
İşlem sonrasında, saç ekilen bölgeye belli bir süre dokunulmaması gerektiğine dikkat çeken Sönmez, "Saç ekilen hastalarımıza bir kaç gün dinlenmelerini öneriyoruz. Sosyal çevredeki arkadaşlarından merak edip ziyaretine gelenler olacaktır. Ancak kimsenin işlem yapılan bölgeye dokunmaması gerekiyor. Hastanın işlemin ardından 3 gün ani hareketler yapmaması, ağır kaldırmaması, ağır sporlar yapmaması gerekli. Operasyondan 3 gün sonra hastalarımız işlerinin başına dönüp günlük hayatlarına devam ediyorlar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.