Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Ekimi Koordinatörü Duygu Koşan: “Günümüzde en çok kullanılan saç ekimi yöntemi FUE yöntemidir”

Yanlış beslenmenin saç dökülmesini hızlandırdığını kaydeden Saç Ekimi Uzmanı ve Koordinatörü Duygu Koşan, günümüzde en çok kullanılan saç ekimi yönteminin FUE yöntemi olduğunu belirtti.Saç ekiminin başın arka kısmındaki iki kulak...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yanlış beslenmenin saç dökülmesini hızlandırdığını kaydeden Saç Ekimi Uzmanı ve Koordinatörü Duygu Koşan, günümüzde en çok kullanılan saç ekimi yönteminin FUE yöntemi olduğunu belirtti.
Saç ekiminin başın arka kısmındaki iki kulak arası yani ense bölgesindeki sağlıklı ve dökülmeme genetiğine sahip olan saç köklerinin alınıp, saçsız olan bölgeye transferinin yapılması olduğunu kaydeden Saç Ekimi Koordinatörü Duygu Koşan, “PRP ve saç ekimi: PRP kişinin kendi kanından alınan ve olması gerekenden çok daha fazla trombosit içeren, doğal plazma sıvısıdır. PRP ile saç ekimi işlemi yaraların daha hızlı iyileşmesi ve saç büyüme süresini hızlandırmak amacıyla yapılmaktadır. PRP ile yapılan saç ekimlerinde yaralar çabuk iyileşir ve saç daha hızlı bir şekilde çıkar.” dedi.
Günümüzde en çok kullanılan saç ekimi yöntemi FUE hakkında bilgi veren Koşan şöyle konuştu:
“FUE yöntemi nedir? Günümüzde en çok kullanılan saç ekimi yöntemi FUE yöntemidir. Fue yönteminde mikro motor denilen ve çapları 0,5-0,8mm civarında olan mikro pançlar ile ense bölgesinden tek tek alınan saç kökleri saçsız bölgelere tek tek nakledilirler. Fue yöntemi avantajları. Fue yöntemi ile saç ekiminde operasyon süresi daha kısadır. 4-5 saatlik bir süreçte saç ekimi yapılabilmektedir. Fue yönteminde saç kökleri daha az zarar görmektedir. Fue yöntemi ile saç ekimi ağrısızdır. Fue yönteminde kesi ve dikiş yoktur. Bu yüzden iz kalmaz. Ayrıca Fue yönteminde vücut kılları da kullanılabilir.”
Saç Ekimi Koordinatörü Duygu Koşan, saçın yanısıra kaş, sakal ve bıyık ekiminin de artık yapılabildiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.