Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Ekimi Cinsel Hayatı Olumlu Etkiliyor

Estetik Plastik Ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.dr. Hayati Akbaş, Saç Problemi Yaşayan Hastaların Evlenmeden Önce Saç Ekimi Yaptırdığını Ve Bu Tedavi Sayesinde Hastaların Cinsel Hayatlarının Da Olumlu Yönde İlerlediğini Dile Getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Ekimi Cinsel Hayatı Olumlu Etkiliyor
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, saç problemi yaşayan hastaların evlenmeden önce saç ekimi yaptırdığını ve bu tedavi sayesinde hastaların cinsel hayatlarının da olumlu yönde ilerlediğini dile getirdi.
Saç ekiminin özellikle erkek hastalar tarafından en sık tercih edilen estetik uygulama olduğunu belirten Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Sahibi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Günümüzde gençler özellikle evlenmeden önce saç ekimi yaptırma konusunda çok istekli oluyorlar. Saç ekimini evlenmeden önce yaptıran birçok hasta düğün fotoğraflarında arzu ettiği görünümü elde ediyor ve öz güvenleri yerine geliyor. Birçok kişi ile konuştuğumda ‘ben kızlarla konuşamıyorum, evlilik yapmak istiyorum, fakat kendimi çok eksik görüyorum. Saçlarımla ilgili problemlerim var bu konu beni endişelendiriyor. Bu sorun sebebi ile bir eş bulmakta ve iletişim kurmakta çok sıkıntı çekiyorum’ diyorlar. Bu nedenle çok sayıda erkek kliniğimize gelerek saç ektirmek istediğini söylüyor. Başarılı bir şekilde yapılan saç ekimi uygulamaları hastaların cinsel hayatlarını da olumlu yönde etkiler. Erkeklerde saç sorunları yalnızca saç kaybı ile sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda öz güven kayıplarına da neden oluyor. İmaj eksikliğine neden olan saç problemleri bazen hastaların öz güvenlerini tamamen kaybetmelerine neden olmakta. Birçok erkek bu sorun nedeninden dolayı evlilik yapamamaktan ve karşı cins ile iletişim kuramamaktan korkuyor. Evlenememelerinin nedenini saç problemleri ile bağdaştırıyorlar” dedi.
Saç kayıplarının erkekleri olduğundan daha ileri yaşlarda gösterdiğinin altını çizen Akbaş, "Aynı yaşta 2 kişiden biri gür ve güzel saçlara sahip durumda, diğeri ise seyrek ya da tamamen saçlarını kaybetmiş bir durumda ise saçlarını kaybetmiş olan kişinin diğer kişiye oranla 3-10 yaş daha yaşlı görünüyor. Bu gibi durumlar da hastaların psikolojilerini olumsuz yönde etkiliyor. Günümüzde saç ekimi uygulamaları lokal anestezi altında, kolaylıkla, acısız ve ağrısız bir şekilde yapılıyor. Saç ekimi uygulamaları mutlaka bir klinikte yapılmalıdır. Uygun olmayan koşullarda yapılan saç ekimi uygulamalarında başarılı sonuçlar alınamaz. Saç ekimi uygulamalarında yüzde 98 oranlarında başarı sağlanıyor. Evlenme çağına gelmiş gençler evlenmeden önce mutlaka saç sorunlarından kurtulma isteğinde bulunuyorlar. Bu konuda da talep patlaması oluyor. Kendilerini ifade etmekte zorluk çeken birçok erkek saç ekimi uygulamasından sonra öz güvenli bir hayat sürdürüyor. Erkek hastalar tarafından sıklıkla tercih edilen saç ekimi uygulamalarında Samsun, Türkiye’nin en ileri şehirlerinden biri haline geldi. Dünyanın birçok ülkesinden saç ekimi uygulaması için Samsun’a gelen hastalarımız oldukça fazladır" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.