Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rahminden 4 buçuk kiloluk kitle alındı

Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ameliyata alınan kadının rahminden çıkan 4 buçuk kiloluk kitle doktorları bile şaşırttı.Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ameliyata alınan kadının rahminden çıkan 4 buçuk kiloluk kitle doktorları bile şaşırttı.
Bartın Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 45 yaşındaki M.Ö.’nün rahmindeki yaklaşık 4 buçuk kiloluk kitle (myom), Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Volkan Akbulut ve ameliyat ekibi tarafından başarılı bir operasyonla çıkarıldı. Operasyonla ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Osman Açıkgöz, “Hastamız M.Ö., son birkaç ayda karnının hızla büyümesi üzerine hastanemize müracaat etmiş, yapılan tetkiklerde hastanın rahminde kitle (myom) bulunduğunu tespit edilerek ameliyat kararı alınmıştır” dedi.
Operasyon iki saat sürdü
Çıkan kütlenin ameliyat ekibini de şaşırttığını belirten Açıkgöz, “Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından ameliyata alınan hastanın rahminden yaklaşık 4 buçuk kiloluk dev bir kitle çıkartıldı. Hastamızın karnından çıkartılan dev kitle ameliyat ekibini bile şaşırttı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuşan kadın, 70 kilodan 65,5 kiloya düştü. Geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşan M.Ö. ise başarılı bir ameliyatla kendisini karnındaki kitleden kurtaran doktora, ameliyat ekibine ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.