Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prp Tedavisi İle Saçlarınıza Canlılık Katın

Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, PRP tedavisi ile saçlara canlılık katın önerisinde bulundu.PRP saç tedavisinin son yıllarda tüm dünyada başarıyla uygulanmakta olduğunu ifade edene Çinik, “Saç dökülmesini durdurmada ve canlılığını...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, PRP tedavisi ile saçlara canlılık katın önerisinde bulundu.
PRP saç tedavisinin son yıllarda tüm dünyada başarıyla uygulanmakta olduğunu ifade edene Çinik, “Saç dökülmesini durdurmada ve canlılığını kaybetmiş, zayıflamış saç köklerinin canlandırılmasına yardımcı olan bir uygulamadır” dedi.
PRP tedavisinin amacının kafa derisinde bulunan ve ölmeye yüz tutan saç köklerini ve zayıflayan, tüy haline gelen saç tellerini canlandırarak saçları eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olmak olduğunu belirten Saç Ekim Uzmanı Dr. Emrah Çinik, şöyle konuştu:
“Kendi kanınız (10cc) özel bir işlemden geçirilir. Akyuvarların ve trombositlerin ayrılması sonucunda elde edilen ve saç köklerini doğrudan uyarıcı büyüme faktör içeriği ,son derece zengin kök hücreler saçsız veya seyrelmiş bölgeye micro iğnelerle enjekte edilir. PRP uygulaması ayda bir defa olmak üzere 4 seans uygulanır, her uygulama sadece 20 dakika sürer.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.