Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piezo Cerrahisi İle Ağrılara Son Verin

Op.Dr.Bülent Koç, uzun yıllardır burun estetiği sonrasında görülen ödem, morluk ve ağrıların, Piezo Cerrahisi ile artık mazide kaldığını söyledi.Rinoplasti Merkezi’nden Op.Dr.Bülent Koç, “Burun estetiği dünyada ve hatta ülkemizde...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Op.Dr.Bülent Koç, uzun yıllardır burun estetiği sonrasında görülen ödem, morluk ve ağrıların, Piezo Cerrahisi ile artık mazide kaldığını söyledi.
Rinoplasti Merkezi’nden Op.Dr.Bülent Koç, “Burun estetiği dünyada ve hatta ülkemizde en sık yapılan estetik operasyonların başında geliyor.Burun insan yüzünde en dikkat çeken en önemli organdır.Burunda var olan bir problem kişinin psikolojisini de bozabilir.Sosyal hayatını çekilmez hale getirebilir” dedi.
Burun estetiği ile burnun tepeden tırnağa her şeyinin değiştirilebileceğini anlatan Op.Dr.Bülent Koç, “Burun kemeri varsa burun kemeri alınır. Genişse daraltma yapılabilir. Dar ise genişletilebilir. Uzunsa kısaltılabilir veya kısa ise uzatılabilir. Basık bir burnun basıklığını giderebilir veya çıkık bir burnu biraz daha basık hale getirebilirsiniz. Burun estetiğinde gelişen teknoloji ile yeniliklerde hayatımıza girmektedir.Bunlardan biri de ’Piezo Burun Estetiğidir’. Burun estetiğinde tampon, morluklar, ağrı gibi sorunlarda bu operasyonla tarih oluyor. Uzun süren operasyonlardan ziyade artrık ses dalgalarıyla kısa süren zamanda mükemmel bir buruna kavuşmak mümkün” diye konuştu.
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bu yeni yöntemin tüm bilinmeyenleri hakkında bilgiler veren Op. Dr. Koç, “Uzun yıllardır bunun estetiği sonrasında görülen ödem ve morluklar artık mazide kalıyor. Günümüzde hala burun kemikleri çekiç ve keski kullanarak kesilmektedir.Fakat bu yeni yöntem ile bütün bunlara son veriyoruz. ‘Piezo Rinoplasti’ İle hem daha başarılı sonuçlar elde ediliyor hem de hasta konforu artıyor dedi.’ Göz altı morluklarını ve şişliklerini de en aza indiren bu yöntem burun estetiğinin geleceği olarak görülüyor.
Ayrıca kemik dokusunda yapılan düzgün kesiler sayesinde kemik daha iyi şekillendiri­lerek istenilen estetik başarıya daha fazla yaklaşılıyor. İşlem yapılırken çevredeki sinir ve damar yapıları neredeyse hiç zarar görmeyerek eskisi kadar orijinal ve sağlıklı kalmaktadır. Böylece uzun dönemde kemik yapınız çok sağlıklı kalarak yıllara ve darbelere karşı daha dayanıklı oluyor. Çok kısa zamanda iyileşme sağlanarak günlük yaşantınıza, işinize de daha çabuk dönebiliyorsunuz. Artık burun estetiği sonrası birkaç günde günlük yaşantınıza ve işinize dönebiliyorsunuz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.