Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Yılların Tiryakilerine TEK Seansta Sigarayı Bıraktırma İddiası

Bursa’da bir medikal merkez, tiryakileri tek seansta sigaradan kurtardığını iddia ediyor.Sigarayı ellerinden düşürmeyen ve yıllarca sigara içen tiryakiler, tek seansta sigarayı bırakarak hayata yeniden doğmuş gibi başladı. Kimi günde 3...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Yılların Tiryakilerine TEK Seansta Sigarayı Bıraktırma İddiası
Bursa’da bir medikal merkez, tiryakileri tek seansta sigaradan kurtardığını iddia ediyor.
Sigarayı ellerinden düşürmeyen ve yıllarca sigara içen tiryakiler, tek seansta sigarayı bırakarak hayata yeniden doğmuş gibi başladı. Kimi günde 3 paket içen, kimi ise 20 yıldır sigara kullanan tiryakiler 1 saat süren tek seansta sigarayı bırakarak büyük bir illetten kurtulduklarını söyledi. Almanya’dan gelen cihaz sayesinde tek seansta sigarayı bırakan tiryakiler şimdi çevresinde sigara içen arkadaşlarına da bu teknolojiyle tanıştırıp sigarayı bırakmasına yardımcı oluyor. Bu cihazla tanışmadan önce sigarayı bırakamayacaklarını düşündüklerini ifade eden tiryakiler tek seansta sigarayı bırakınca hayata yeniden başladıklarını belirtti.
Bursa’da yeni açılan sigarayı bırakma merkezinin işletmecisi Özlem Güngör, “Yaklaşık 7 yıl önce eşim sigara bağımlılığından kurtulmak istediğini söyledi. Biz de bunun üzerine araştırmaya yapmaya başladık. İnternette isminde bir cihazın tek seansta sigarayı bıraktırdığını öğrendik. Tabii önce inanamadık, sonra bu cihazla tedavi uygulayan bir merkezden randevu aldık. Eşim 7 yıl önce girdiği tek seanslık tedavi sonucunda sigarayı bıraktı ve 7 yıldır tek bir sigara bile içmedi. Eşim günde 3 paket sigara tüketiyordu. Tam bir tiryakiydi, bu cihazın bu kadar kısa sürede sigarayı bıraktırması bizi çok şaşırttı. Biz eşimle birlikte bu yöntemin diğer tiryakiler içinde öğrenilmesini istedik ve bu merkezi açtık. Bu cihaz vücutta bağımlılık oluşturan frekansları siliyor. Bu cihazla 30 yıldır sigara içen biri bile tek seansta sigara bağımlılığından kurtulabilir. Bu makine yüzde 96 gibi başarı oranına sahip, sigara bağımlığından kurtulmak isteyen herkes bu cihazla tiryakilikten kurtulabilir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.