Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da Yılın Doktoru Seçildi

Ordu'da Yılın Doktoru Seçilen Nefroloji Uzmanı Dr. Ercan Türkmen'e (solda) Belgesini Ordu Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu (sağda) Takdim Etti

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da Yılın Doktoru Seçildi
Ordu Devlet Hastanesi’nde görevli Nefroloji Uzmanı Dr. Ercan Türkmen “Yılın Doktoru” seçildi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Genel Sekreter Dr. Murat Küçükoğlu, İdari, Tıbbi ve Mali Hizmet Başkanları, Hastane Yöneticileri ve Genel Sekreterlik çalışanları katıldı.
Burada bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Nefroloji Uzmanı Dr. Ercan Türkmen’in yan dal branşı uzmanı olmasına rağmen 7 gün 24 saat boyunca son derece gayretli, özverili olarak vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisinde olduğunu belirtti. Dr. Küçükoğlu, Nefroloji Uzmanı Dr. Ercan Türkmen’in bu gayretini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na arz ettiklerini ve Ordu Kamu Hastaneleri Birliğinde yılın hekimi olarak Ercan Türkmen’i seçtiklerini belirterek ayrıca bir takdirname gönderdiğini ifade etti.
Yılın doktoru Nefroloji Uzmanı Dr. Ercan Türkmen ise böylesine kutsal bir mesleği yapmaktan ve sağlık camiasının bir neferi olmaktan onur duyduğunu belirterek, “Bizlere bu ödülü layık gören Sayın Sağlık Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
YILIN DOKTORU NASIL SEÇİLİYOR?
Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılın başarılı sağlık çalışanı olarak her ili temsilen, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden birer hekim ‘Yılın Doktoru’ seçiliyor. Tıbbi ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmaları, toplumsal, insani konulardaki duyarlı, takdire değer tavırları ile öne çıkan, halkın sevgi ve saygısını kazanmış, görevini büyük bir fedakârlık ve üstün bir gayret ile ifa eden çalışmalarıyla öne çıkan doktorlar Ordu Kamu Hastaneleri Birliği’nin adayı olarak yılın doktoru seçiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.