Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da Diyabet Okulu

Ordu’da Yaşamında Zorluklar İle Karşılaşan Diyabet Hastalarına Gündelik Sorunlarının Çözümünde Yardımcı Olmak Ve Hastalıkları İle Birlikte Yaşamlarını Kolaylaştırmak Sağlamak Amacıyla Eğitimler Düzenleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da Diyabet Okulu
Ordu’da yaşamında zorluklar ile karşılaşan diyabet hastalarına gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak ve hastalıkları ile birlikte yaşamlarını kolaylaştırmak sağlamak amacıyla eğitimler düzenleniyor.
Diyabet Okulları çalışması kapsamında düzenlenen eğitim seminerleri hakkında bilgi veren Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, diyabetin (şeker hastalığı) dünyada ve ülkemizde çok sık görülen ve hayat boyu devam eden bir hastalık olduğuna dikkat çekti. Diyabetin dengeli ve düzenli beslenme ve egzersiz ile önlenebilir ya da geciktirilebilir bir hastalık olduğuna da dikkat çeken Küçükoğlu, “Tüm diyabetlilere günlük bireysel eğitimlerin yanında grup eğitimleri düzenliyoruz. Hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz, psikolojik uyum süreci, hastalığın neden olacağı komplikasyonları önlemeye yönelik gerekli bilgiler, kullandıkları ilaçlar ve insülin uygulamaları gibi konularda rehber olmak amacıyla alanında uzman personelimizle gerekli bilgilendirmeleri sağlıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.