Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere Sağlıklı Gıda Eğitimi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından öğrencilere sağlıklı gıda eğitimi verildi.Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu’nda birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine “sağlıklı gıda tüketimi”...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilere Sağlıklı Gıda Eğitimi
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından öğrencilere sağlıklı gıda eğitimi verildi.
Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu’nda birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine “sağlıklı gıda tüketimi” anlatıldı. 250 öğrencinin katıldığı eğitimde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Şefik Çınar ile Gıda Mühendisi Hatice Keleş, güvenilir gıda, sağlıklı beslenme, temizlik ve tüketilen ürünlerin etiket bilgileri konularında sunum yaptı.
Gıda konusunda dikkat edilmesi gereken hususlara vurgu yapan Çınar, öğrencileri ambalajsız veya ambalajı yırtılmış gıda maddelerini satın almamaları konusunda ikaz etti. Söz konusu ürünlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan alınan üretim iznini gösteren tarih ve sayısının olup olmadığının da kontrol edilmesini isteyen Çınar, et ve süt ürünlerinin buzdolabında -4 derecede muhafaza edilmesi, pişmiş gıdalarınsa hemen tüketilmesi gerektiğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.