Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nakilli Çocuklar Kelebeklerle Buluştu

Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi’nde gerçekleştirilen kemik iliği nakilleriyle sağlıklarına kavuşan minikler, Kelebek Parkı ziyaret etti.Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde gerçekleştirilen kemik iliği nakilleri ile hayata tutunan...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nakilli Çocuklar Kelebeklerle Buluştu
Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi’nde gerçekleştirilen kemik iliği nakilleriyle sağlıklarına kavuşan minikler, Kelebek Parkı ziyaret etti.
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nde gerçekleştirilen kemik iliği nakilleri ile hayata tutunan minikler, Kelebek Park’ta düzenlenen etkinlikle kelebeklerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, pediatrik kemik iliği nakli olmuş çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Önce kelebeklerle bir araya gelen çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan oyun alanında eğlenceli anlar yaşadı. Farklı çeşitlerdeki kelebekle tanışan çocuklar, "Hayatımızda hiç bu kadar çok kelebeği bir arada görmemiştik. Onlarla bir gün geçirmek bizi çok ama çok mutlu etti" şeklinde konuştular.
"MORAL SEVİYELERİNİ YÜKSELTMEYİ AMAÇLIYORUZ"
Etkinlikle ilgili bilgi veren Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Akif Yeşilipek, "Çok zorlu bir tedavi süreci yaşayarak sağlıklarına kavuşan çocuklarımızı çeşitli sosyal toplantılar ile de bir araya getirmeyi ve moral sevilerini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Sağlığın tanımı ’Bedensel ve ruhsal yönden iyi olma hali’ olarak bilinir. Bu nedenle hastane sürecini tamamlayan ve dış ortam ile buluşmasında tıbben sakınca bulunmayan bu hastalarımızın ruhsal yönden de desteklenmesinin çok önemli olduğuna inanıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.