Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mikro iğne terapisi ile yanık izlerine son

Uzman Estetisyen Neslim Güngen mikro iğne terapisi ile yanık izlerinin yüzde 70 iyileşme sağladığını söyledi.Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Hem kadınlar hem erkekler hayatları boyunca en az bir defa...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uzman Estetisyen Neslim Güngen mikro iğne terapisi ile yanık izlerinin yüzde 70 iyileşme sağladığını söyledi.
Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Hem kadınlar hem erkekler hayatları boyunca en az bir defa çeşitli yanık tehlikeleri atlatırlar, ancak özellikle kadınların görünür bölgelerindeki yanık izlerine karşı erkeklere göre çok daha hassas oldukları biliniyor. Estetik olarak rahatsız edici bir görünüm teşkil eden bu yanık izleri ilerleyen yıllarda birer takınca haline gelebiliyor” dedi.
Geçmişten bugüne, yanık izlerini tedavi amaçlı bir çok yöntemin kullanıldığını belirten Güngen, “Kocakarı merhem karışımlarından tutun, cerrahi müdahaleye kadar denenen bir çok metotta hastalar beklediği sonuca ulaşılmamıştır. Merkezimizde uygulanan dermaterapi yöntemiyle ciltte mikro kanallar açılarak bitkisel kok hücre ürünlerinin cildin alt tabakasına kadar iletilmesi sağlanır. Mikro iğne terapisi bildiğimiz birçok yöntemden daha etkilidir. Sadece dört ile altı seansta (hastanın ihtiyacına göre)20 yıllık yanık vakaların da bile gözle görülür ortalama yüzde 70oranında iyileşme saptanmıştır” diye konuştu.
Uzman Estetisyen Neslim Güngen, “Dermapen -kök hücre uygulaması sadece yanık vakalarında değil, aynı zamanda güneş lekeleri, geniş gözenekler, ince çizgi ve kırışıklarda, cilt sarkmalarında, sivilce çukurları ve kesik izlerinde de son derece etkilidir” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.