Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merzifon’da Diyabet Cerrahisi ve Sağlıklı Beslenme konferansı

Medicana Samsun Hastanesi ile Merzifon Belediyesi işbirliği ile Merzifon’da “Obezite ve Diyabet Cerrahisi” konulu konferans düzenlendi.Medicana Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünden Opr. Dr. Salim Gümüş, Beslenme ve Diyet Uzmanı F. Huban...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merzifon’da Diyabet Cerrahisi ve Sağlıklı Beslenme konferansı

Medicana Samsun Hastanesi ile Merzifon Belediyesi işbirliği ile Merzifon’da “Obezite ve Diyabet Cerrahisi” konulu konferans düzenlendi.

Medicana Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünden Opr. Dr. Salim Gümüş, Beslenme ve Diyet Uzmanı F. Huban Gönülol’un konuşmacı olarak katıldığı konferansta; Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Salim Gümüş, diyabetin son yıllarda çocukluk yaşlarına kadar inen ciddi bir hastalık olduğuna değinerek uygun hastalarda diyabet cerrahi ile tedavi edilebilen bir hastalıktır diye belirtti.

Beslenme ve Diyet Uzmanı F. Huban Gönülol, sağlıklı ve dengeli beslenme düzeni ile obezitenin kontrol altına alınabileceğini, diyabetle mücadelede de gerek cerrahi sonrası gerekse cerrahi olmaksızın dengeli beslenmenin önemini vurgulayarak obezite ve diyabet cerrahisi sonrası beslenme programı konusunda bilgi verdi

Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, “Medicana Hastaneleri olarak toplum sağlığının ve koruyucu hekimliğin öneminin farkındayız. Bu doğrultuda gerek ilimizde gerekse çevre il ve ilçelerde toplum sağlığını yakından ilgilendiren konularda seminer ve konferanslar programlamaya ve uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Konferansta Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da bir konuşma yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.