Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meme estetiği ameliyatının 5 nedeni

Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ufuk Bilkay, kadınların meme büyütme ameliyatı yaptırmalarının 5 nedenini açıkladı.Bir çok kadının güzel gözüktüğüne inandığı için kendinden...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ufuk Bilkay, kadınların meme büyütme ameliyatı yaptırmalarının 5 nedenini açıkladı.
Bir çok kadının güzel gözüktüğüne inandığı için kendinden emin ve yaşam dolu bir hayat sürdüğüne dikkat çeken Estetik Uzmanı Prof.Dr. Ufuk Bilkay, meme büyütme ameliyatlarının kadınların güzel ve çekici gözükmesinde önemli bir katkısı olduğunu söyledi. Memelerinin küçük olduğunu düşünen kadınların özgüvenlerinin eksik olduğunu belirten Dr. Bilkay, "Kadınlar meme estetiğinin ardından özgüvenlerini yeniden kazanıyorlar. İş ve sosyal hayatlarında daha aktif ve pozitif oluyorlar" dedi.
İşte o 5 neden
Dr. Bilkay, kadınların meme büyütme ameliyatlarını tercih etmelerinin başında gelen gerekçeleri şu şekilde açıkladı, "Memeleri birbirine asimetrik olan kadınlar var. Bu grupta yer alan kadınlar, vücutlarını daha orantılı yapmak için meme estetiği yaptırıyorlar. Kanser nedeniyle mastektomi yapılarak memesini kaybetmiş kadınlarda kaybedilen memenin yeniden yapılması için estetik yapılır. Emzirmeden dolayı şekilleri bozulan göğüslerini yeniden şekillendirmek ve büyütmek için meme estetiği tercih edilebiliyor. Memesi büyük olan kadınlar da yine meme estetiğini tercih edebiliyorlar. En çok da memesi küçük olan kadınlar bu ameliyatı oluyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.