Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medikalpark Bursa, yeni hastanesinde SGK’lılara A plus hizmet verecek

Bursa’da Medikalpark Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni hastanesine robotik cerrahi ünitesi getirmeye hazırlanırken, takviye edilmiş uzman hekim kadrosu ile de yeni fiziki mekanda A plus hizmet vermeyi hedefliyor.Medikalpark yetkilileri....

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medikalpark Bursa, yeni hastanesinde SGK’lılara A plus hizmet verecek
Bursa’da Medikalpark Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni hastanesine robotik cerrahi ünitesi getirmeye hazırlanırken, takviye edilmiş uzman hekim kadrosu ile de yeni fiziki mekanda A plus hizmet vermeyi hedefliyor.
Medikalpark yetkilileri. İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş’i ziyaret etti. VM Medikalpark Bursa Hastane Direktörü Doç. Dr. Sedat Demir, A kalite hizmeti SGK üyeleri dahil her kesimin almasının mümkün olduğunu Türkiye’ye göstereceklerini söyledi. Yeni hastane binasının mevcut alanın 2 katına yakın olduğunu ve personel sayısını da yüzde 30 oranında arttıracaklarını ifade eden Sedat Demir, "Yeni hastaneye yeni cihazlarımızı kuruyoruz. Mevcut sistemin üstüne çıkıyoruz. Medikalpark grubu robotik teknolojiye geçti. Bursa’ya da bu hizmeti sunacağız. Artık tıpda teknolojik imkanlar çok gelişiyor. Bugün dünya gama bıçağı veya siber bıçak denilen teknolojiler ile vücutta açık yara olmadan beynin içerisindeki tümörlü bölgeyi devre dışı bırakır hale geldi. Bu ileri teknolojiyi de Bursa’ya ilk getiren kurum olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de serbest sağlık bölgesi uygulaması için kanun tasarısı mecliste bekliyor. Bu projede İzmir ve Bursa öne çıktı. Bursa, hem bütün büyük metropollere ulaşım kolaylığı ve dışarıdan gelen, Ortadoğu ve Avrupa’da yaşayanların tercih ettiği bir şehir. Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu zamanında bu konuda çalışmalar neticelenmedi. Ancak önümüzdeki aylarda bu konunun netleşeceğini bekliyoruz. Bu sebeple biz hizmet kalitemizi yabancı müşterilerin standartlarının üzerinde planladık. Ağustos ayında yeni binamızda tek çatı altında SGK’lı hastalara her türlü poliklinik ve ameliyat hizmetini sunarken, A kalitede konaklama hizmetini de alabilmelerine imkan sağlayacağız. İki müşteri grubunun aynı çatı altında hizmet alabileceklerini de bütün Türkiye’ye göstereceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.